Keräilylista

Poiminnat 2024 – inspiraatiosta toteutukseen

Suunnittelutyössäsi luot merkityksellisiä tiloja – materiaalivalinnoissa sinulla on apunasi aina oma ABL-Laattojen poimija,  ja me olemme valmiita tarttumaan toimeen!

Uskalla uudistua! Poiminnat siirtyy ilmestymään ensimmäistä kertaa täysin digitaalisena ja ympärivuotisesti. Kulje kanssamme keramiikan eri teemoihin, joita lähestytään visuaalisen inspiraation ja teknisen toteutuksen kantilta. Seuraa Poimintoja osoitteessa www.abl.fi/poiminnat2024

1. Tekstuuria ja luonnonläheistä värimaailmaa keramiikasta

Keramiikka on pitkän elinkaaren materiaali: 100% luonnonmateriaaleista valmistettu, tiiviiksi poltettu keraaminen laatta on ihanteellinen ulkopinnoille, joiden on kestettävä Suomen ankaria sääolosuhteiden vaihteluita ja ajan kulua.  Keraamiset, visuaalisesti huolitellut pinnat parvekkeilla, terassilla, piha-alueella ja ulkorakenteissa lisäävät kiinteistön arvokkuutta ja vetovoimaa. Lue arkkitehtonisista ulkotilojen keraamisista pinnoista >>

2. Voiko keraaminen laatta olla pehmeä? Mille se kuulostaa?

Anna aistiesi viedä. Poimintojen kakkosteemana on #asmr. Seuraa @abllaatat instagramiamme, löydät lempeän pehmeitä ASMR-videoita keraamisten laattojen kiehtovasta maailmasta.

3. Suojaa sään ääriolosuhteilta

Sään ääri-ilmiöt ja ilmastonmuutos koettelevat rakennettua ympäristöä monin tavoin. Rakennuksen ulkokuoren tehtävä on olla kahteen suuntaan suojakilpi: se tarjoaa suojaa säärasitusta vastaan ja pitää rakenteet terveenä.

Blogi: Satoja vuosia kestävä suojakilpi – keraaminen julkisivuverhous

4. Elämykselliset, yksilölliset uimahallit ja kylpylätSeesteistä spa-tunnelmaa – kunnalliseen uimahalliin? Kyllä. Nämä kaksi asiaa ovat yhdistettävissä, kun pidetään kiinni hillitystä väripaletista ja käydään vuoropuhelua ympäröivän luonnon kanssa.

Lue lisää: Uimahalli kuin luksuskylpylä – elämyksiä Ähtärissä

5. Spathroom

Suunnitteletko kylpyhuonetta, joka huokuu rauhaa ja rentoutumista, aivan kuin astuisi luksus-spahan? Spathroom, spa-henkinen kylpyhuone luo tilaa aistielämyksille ja hyvinvoinnille – inspiroidu ABL-Laattojen referensseistä ja täydellisistä spathroom pinnoista.

Katso lisää: #spathroom

Löydä omat poimintasi

Kiinnostuitko keramiikan ja luonnonkiven mahdollisuuksista projektissasi? Ota projektipalveluumme yhteyttä ja kerro, missä voimme olla avuksi – autamme sinua onnistumaan projektissasi ja poimitaan yhdessä täysosumia.