Keräilylista

Me – ABL-Laatat tarina

ABL-Laattojen tarina alkaa vuodesta 1998.  Se sai kipinän innostuksesta ja intohimosta suomalaiseen arkkitehtuuriin. 

Helsingin Siltamäki on ollut yrityksen syntypaikka, täällä on aloitettu aamuja yhteisen pöydän äärestä, kierretty pitkin Suomea laatat auton takakontissa, matkustettu maailmalla ja messuilla metsästämässä parhaita laattoja, yritetty sinnikkäästi, kasvatettu yritystä ja samalla perustajien, Tiina ja Ralf Forsmanin, kolme lasta kirjaimellisesti laattojen keskellä yrittäjyyteen. Perhe omistaa yrityksen edelleen 100% ja Maria Silvast luotsaa toimitusjohtajana ABL:n kasvutarinaa eteenpäin.

ABL-Laatat - yrittäjät Maria Silvast, Henri Forsman ja Erika Forsman.

Ammattitaito, luottamus, ilo ja välittäminen ovat aina olleet perheyrityksen sydämessä.

Näemme, että perheyritys on enemmän kuin sama sukunimi. Me olemme pitkäaikaisten asiakkaidemme, tehtaiden päämiesten ja työkavereiden yhteisö, jossa jaetaan avoimesti arjen ilot, onnistumiset ja surutkin. Meille perheyritys tarkoittaa sitä, että kohtelemme asiakkaitamme kuin perheenjäseniä. Välitämme, että asiakkaamme onnistuvat työssään ja voivat luottaa siihen, että teemme aina parhaamme.

Meillä on palo löytää jatkuvasti uutta. Me uskallamme ottaa valikoimiimme tuotteita, joita kukaan ei vielä osaa kysyä. Matkustamme, käymme messuilla, teemme yhteistyötä opiskelijoiden kanssa ja tutkimme, mihin keramiikka on menossa.

Rakastamme keramiikkaa niin paljon, että valikoimassamme on satojatuhansia laattoja yli 50 tehtaalta. Meidät tunnetaan myös julkisivuratkaisuista, uima-allaslaatoista ja toimme Suomeen keraamiset suurlaatat. Omassa leikkaamossamme pystymme toteuttamaan vaativiakin mittatilauksia.

Ajattelemme silti, että isokaan valikoima ilman palvelua ei hyödytä ketään. Vankka ammattitaito on meille tärkeää. Arvokkainta eivät ole laatat, vaan työntekijät, jotka osaavat poimia valikoimasta ne parhaat vaihtoehdot jokaiselle asiakkaalle.

Tunnemme tuotteemme ja uskallamme myös sanoa, jos jokin ratkaisu ei toimi. Haluamme löytää ratkaisuja ja vähentää asiakkaidemme työtaakkaa, emme lisätä sitä.

Arkkitehdit, sisustusarkkitehdit, rakentamisen ammattilaiset, rakentajat ja remontoijat – olemme täällä teitä jokaista varten.

Olet aina tervetullut ABL-Laattojen kotitaloon!

Tiesitkö? ABL-Laattojen nimen kirjainlyhenne tulee kolmen ensimmäisen laatta- ja laastivalmistajakumppanimme nimistä. Se kuvastaa läheisiä siteitämme ja ystävyyssuhteita – olemme enemmän kuin liikekumppaneita.