Keräilylista

Maria Silvast on ABL-Laattojen uusi toimitusjohtaja

Lisätiedot:
ABL-Laatat toimitusjohtaja
maria.silvast@abl.fi
+358505442661

Keramiikan ja luonnonkivien erikoisosaaja ABL-Laatat avaa vuoden 2024 uudistuneena. Yrityksen liiketoimintaa luotsaa uusi toimitusjohtaja Maria Silvast, jolla on vahva visio tulevista kehityssuunnista.

ABL-Laatat on ehtinyt 25 vuoden ikään, ja sen tarina kotimaisena perheyrityksenä jatkuu. Yritys jakautui vuodenvaihteessa kiinteistöjä hallinnoivaksi ABL Investment Oy:ksi sekä uudeksi ABL Finland Oy:ksi (ABL-Laatat), joka jatkaa keramiikan ja luonnonkivien maahantuontia, jalostusta ja kauppaa.  ABL-Laattojen uudeksi toimitusjohtajaksi nimitettiin perheyrityksen osakas Maria Silvast.

Toimitusjohtajana Silvastin vahvuuksia ovat pitkä ura projektimyynnin parissa, vahva kaupallinen näkemys, luovuus ja rohkea innovatiivisuus. Yhteistyökumppanit ja työyhteisö tuntevat hänet helposti lähestyttävänä ihmisenä, jolla on ilmiömäinen kyky saada pyörät pyörimään.

– Haluan johtaa ABL-Laattoja vahvaan kasvuun ja kohti päämääriämme. Minulla on pitkä historia projektimyynnin parissa, tunnen kentän ja tunnen upeat asiakkaamme. ABL-Laatat on arkkitehdin paras työkalu, tästä haluan pitää edelleen kiinni, Silvast sanoo.

Vastuullisuus, kiertotalous & ympäristöinnovaatiot

Globaali kiertotalouteen siirtyminen on ajankohtaisempaa kuin koskaan. Talouden ja hyvinvoinnin kasvuun tarvitaan fiksuja kiertotalouden toimintamalleja, joilla ainutkertaiset luonnonvarat säilyvät ja olemassa olevista resursseista saadaan enemmän arvoa.

Vastuullisuus, ympäristöinnovaatiot ja kiertotalous ovat tulevaisuuden kehityssuuntia, joita kohti uusi toimitusjohtaja haluaa yritystä viedä.

– Olemme aloittaneet oman vastuullisuustyömme, sekä tehneet tutkimusta ja protoja kiertotalousdesignin parissa. Nämä teemat ovat minulle sydämen asioita ja olen aina avoin keskusteluille niiden tiimoilta, Maria Silvast kertoo.

FAKTAA YRITYKSESTÄ: ABL-Laatat on arkkitehtonisten pintojen – keraamisten laattojen ja luonnonkiven – maahantuoja, myyjä ja valmistaja. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Helsingin Siltamäessä: 1000m2 laattamyymälä, ABL PRO myymälä sekä ABL Leikkaamo palvelevat suunnittelijoita, laatoittajaurakoitsijoita ja yksityisasiakkaita. ABL Lab ja ABL-Laatat Tampere ovat keskittyneet projektipalveluihin, ja ovat yritysasiakkaiden showroomeja. ABL-Laatat on kotimainen perheyritys, ja se on perustettu vuonna 1998. Yrityksen liikevaihto on n. 13 m€ (2022). Palvelemme ja toimitamme kaikkialle Suomeen.