Keräilylista

Medialle

ABL-Laatat - medialle

ABL-Laatat on suo­ma­lai­nen per­hey­ri­tys, joka myy ja maahantuo ke­raa­mis­ia laat­to­ja ja luon­non­ki­viä. ABL Leikkaamo on erikoistunut keraamisiin laattoihin ja luonnonkiviin, ja tunnemme näiden rakennusmateriaalien muotoiluominaisuudet jo vuosien kokemuksella.  

Palvelemme ammattilaisia ja yksityishenkilöitä, ja toimitilamme ovat Helsingin Siltamäessä, 100-vuotiaassa kauniissa punatiilitehtaassa. Projektiasiakkaitamme palvelevat showroomit sijaitsevat Tampereen ja Helsingin keskustassa. ABL-Laatat on täysin suomalainen perheyritys, Tiina ja Ralf Forsman perustivat yrityksen vuonna 1998. Vuosien varrella olemme kasvaneet kolmen hengen yrityksestä 40 ammattilaisen työyhteisöksi.  

Arvomme kiteytyvät näihin: haluamme, että asiakkaamme onnistuvat työssään ja voivat luottaa siihen, että teemme aina parhaamm­e – asiantuntijuus, alan ja tuotteiden tuntemus on meille tärkeää. Tärkeää on myös toistemme arvostus – meille perheyritys tarkoittaa sitä, että kohtelemme asiakkaitamme kuin perheenjäseniä. Me ajattelemme, että arvokkain osamme eivät ole laatat, joita valikoimissamme on tuhansia, vaan työntekijät, jotka osaavat ratkaista jokaisen asiakkaamme yksilölliset tarpeet. Meillä on palo löytää jatkuvasti uutta. Me uskallamme ottaa valikoimiimme tuotteita, joita kukaan ei vielä osaa kysyä. 

Markkinointi ja viestintä: erika.forsman(a)abl.fi, kuvapyynnöt: laura.kokko(a)abl.fi