Keräilylista

Leikkaamon palvelut

Leikkaamon palvelut

ABL Leikkaamo on erikoistunut keraamisiin laattoihin ja luonnonkiviin. Tunnemme näiden rakennusmateriaalien muotoiluominaisuudet jo vuosien kokemuksella.

Sinä suunnittelet – me toteutamme custom made -tuotteet yksityisiin ja julkisiin kohteisiin. Valmistamme pinnat ja koteloinnit, laattojen ja luonnonkivien määrämittaan leikkuut sekä työstöt. Käsistämme valmistuu yli tuhat keraamista työtasoa vuodessa ja niillä on suomalaisen työn Avainlippu-merkki. Ota yhteyttä, niin toteutetaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

ABL Leikkaamo

Valmistus Suomessa. Keraamisten työtasojen tuotanto on kotimaista käsityötä suunnittelusta toteutukseen.

Suunnittelijan apuna. Toimimme yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa, artesaanitaidoillamme onnistuvat myös vaativat custom made -kalusteet ja teokset keraamisista laatoista sekä luonnonkivistä.

Mittatilauksena. Omassa leikkaamossamme pystymme toteuttamaan vaativiakin mittatilaustöitä rakentamisen tarpeisiin. Pääkaupunkiseudulla mittaus- ja asennuspalvelut kauttamme.

Tuotannolliset prosessit. Varmistamme koko ketjun tilauksesta toimitukseen, että saat laadukkaat tuotteet. Tuotanto omissa tiloissamme Helsingissä, käytössä CNC-kone, vesileikkurit ja siltasahan voimat.