Keräilylista

Kerapanel® lankku - KeraTwin

ABL-Laatat - Kerapanel - KeraTwin julkisivulankku taustatuulettuvalla rakentaalla

Kerapanel® lankku - KeraTwin julkisivuverhoiluun. Valtava pintojen, värien ja kokojen skaala sekä räätälöitävät omaisuudet suunnittelijoiden käyttöön.

Arkkitehtonisesti monimuotoinen julkisivumateriaali. Voit räätälöidä värit, pinnat ja koot projektikohtaisesti, tai valita vakioratkaisuista. Laaja väripaletti harmonisesti yhteensopivia värejä täydennettynä kontrastiväreillä. Laatat ovat saatavilla halutessasi  itsestään puhdistuvalla Hytect-pinnoitteella.

Taustatuulettuva julkisivuverhous on helppo ja tehokas asentaa. Julkisivureferensseistä löydät lukuisia kohteita, jotka on toteutettu keraamisilla lankuilla – pyydä meiltä tarjous kohteeseesi.

Miksi valita Kerapanel - KeraTwin lankut julkisivuverhoukseen?

Suunnittelun vapaus. Laaja valikoima pintakuviointeja, muotoja, kokoja ja värejä. Mahdollisuus myös räätälöidä omat laatat.

Suojaa ja hengittää. Taustatuulettuva julkisivu suojaa kaikissa sääolosuhteissa. Seinärakenteiden ja julkisivupinnan väliin jäävä ilmapatja torjuu energiahukkaa pakkasilla ja pitää sisäilman miellyttävänä kesäkuumalla. Rakennuksen sisältä tulevan kosteuden se haihduttaa ilmaan, eli rakenteet saavat hengittää ja pysyvät terveinä.

Helppo asentaa. Julkisivuremontissa keraaminen julkisivujärjestelmä on helppo asentaa vanhojen rakenteiden päälle. Yksittäisiä laattoja on vaivaton vaihtaa tarpeen vaatiessa. Helppo pitää puhtaana, saatavana myös itsestäänpuhdistuvalla pinnalla.

Säästää kuluja elinkaarella. Keraaminen julkisivu maksaa itsensä takaisin pitkäikäisenä ratkaisuna sekä energiansäästönä lämmitys- ja ilmastointikuluissa.

Aika, säätilojen vaihtelu tai UV-säteily eivät kuluta keraamista pintaa. Väri ja muoto säilyvät. Keramiikan etuna on minimimaalinen kosteus- ja lämpöliike (<1mm/1m). Hyvä mekaaninen kestävyys.

Paloturvallisuus. Keraamiset julkisivutuotteemme ovat A1-Luokan materiaalia, joka luokitellaan palamattomaksi.

Kerapanel lankku - KeraTwin K20-järjestelmä on hyvin helppo räätälöidä täysin toiveidesi mukaan. Julkisivulankkujen kokoja ja pintoja on mahdollista räätälöidä yksilöllisesti ja projektikohtaisesti – kysy meiltä lisää ja tutustu referenssihin. Keraamiset julkisivulankut on mahdollista saada itsestään puhdistuvalla Hytect-pinnoitteella.

Sävyt 6201–6285 ja 4230–4534 lasitettu, puolihimmeä pinta
Sävyt 104–144 kontrastisävyt, lasitettu kiiltävä pinta
Sävyt 407–419 lasittamaton pinta
Sävyt 1185–1147 lasitettu design-pinta
Sävyt 1403–1415 lasittamaton design-pinta

Julkisivulankkujen pinnat
Uutuus julkisivulankku Canyon

Uutuus: Canyon 3D lankku

Uutuus: Kaijo KeraTwin julkisivulankku

Uutuus: Kaijo julkisivulankku

Keratwin julkisivulankku sileä pinta - ABL-Laatat - julkisivut

Sileäpintainen julkisivulankku

KeraTwin K20 positiivinen uraprofiili - ABL-Laatat - julkisivut

Positiivinen uraprofiililankku

KeraTwin julkisivulaatta raidoitettu kuvio - ABL-Laatat - julkisivut

Raidallinen kuvio - julkisivulankku

KeraTwin julkisivulaatta uritettu - ABL-Laatat - julkisivut

Uritettu julkisivulankku

KeraTwin julkisivulaatta Shed profiili - ABL-Laatat - julkisivut

Shed profiili

KeraTwin julkisivulaatta pintaharjattu - ABL-Laatat - julkisivut

Pintaharjattu julkisivulankku

KeraTwin julkisivulaatta siniaalto - ABL-Laatat - julkisivut

Siniaaltopinta - julkisivulankku

KeraTwin julkisivulaatta New Wave - ABL-Laatat - julkisivut

New Wave 3D-muoto julkisivulankku

Uritettu julkisivulankku

Epäsymmetriset uritukset

 

Julkisivulankkujen koot

Laatu DIN EN 14411, ryhmä Alla, lasitetut/lasittamattomat (GL/UGL) pienestä suurikokoisiin laattoihin, 20 mm paksu, 32 kg/m2. Murtumislujuus ≥ 3300 N. Keraamisen julkisivulankun pituus jopa 1 800 mm asti (1 mm välein)

 

image description

Julkisivulankun pituus 

900 mm asti

1200 mm asti

1500 mm asti

1800 mm asti

Julkisivulankun korkeus

150 mm 175 mm

200 mm 225 mm

250 mm 275 mm

300 mm 325 mm
350 mm 375 mm
400 mm 500 mm
550 mm 600 mm

 

ABL-Laatat - Kerapanel - KeraTwin julkisivulankkujen kokoja

 

 

 

 

Kerapanel lankku - KeraTwin -järjestelmän tekniset detaljikuvat.

Kerapanel lankku - KeraTwin järjestelmäprofiili

Käytetään julkisivulankkujen votsilimitykseen, eli lankkujen pystysaumat samassa linjassa. Samassa ladonnassa voi käyttää eri korkuisia julkisivulaattoja. Matala asennusprofiili alumiinisen T-profiilin päälle. Mahdollistaa sivuttaissäädön rangan asennuksen yhteydessä. Ruuvikiinnitys joka koukun alapuolelta.

ABL-Laatat Kerapanel julkisivulankku - KeraTwin jarjestelmaprofiili

Kerapanel lankku - KeraTwin järjestelmäprofiili

Kerapanel lankku - KeraTwin T-profiili

Käytetään julkisivulankkujen votsilimitykseen, eli julkisivussa pystysaumat ovat samassa linjassa. Samassa ladonnassa voidaan käyttää eri korkuisia julkisivulaattoja elävöittämään rakennuksen ilmettä. K20-asennuskoukut suoraan T-profiilissa. Nopea, mutta tarkkuutta vaativa asennus. Ei sivuttaissäätöä rangan asennuksen yhteydessä. Saatavilla kiinteällä saumalistalla.

ABL-Laatat Kerapanel julkisivulankku - keratwin k20-t-profiili

Kerapanel lankku - KeraTwin T-profiili

Kerapanel lankku - KeraTwin Omega-profiili

Käytetään julkisivulankkujen votsilimitykseen, eli julkisivussa pystysaumat samassa linjassa. Samassa ladonnassa voidaan käyttää eri korkuisia julkisivulankkuja, niin saat seinäpinnasta eläväisen.

K20-asennuskoukut suoraan hattuprofiilissa. Nopea, kustannustehokas julkisivuverhous. Taustarunko ei sido laatan pystysaumajakoa. Saatavilla vakiona 20mm tai 50mm korkeana, pyynnöstä myös muita korkeuksia. Voidaan asentaa suoraan pelti-villa-pelti -elementin pintaan.

Kerapanel lankku - KeraTwin Omega-profiili

Kerapanel lankku - KeraTwin Omega-profiili

Kerapanel lankku - KeraTwin Omega V-profiili

Käytetään julkisivulankkujen juoksevaan limitykseen.

Samassa ladonnassa voi käyttää eri korkuisia ja eri pituisia keraamisia julkisivulankkuja, sillä taustarunko ei sido laatan pystysaumajakoa.

Kerapanel lankku - KeraTwin Omega V-profiili

Kerapanel lankku - KeraTwin Omega V-profiili

Kerapanel lankku - KeraTwin Omega S-profiili

Käytetään julkisivulankkujen pystyasennukseen suurikokoisissa laatoissa, joissa laatan pinta-ala yli 0,675m2.

Samassa ladonnassa voidaan käyttää eri levyisiä laattoja. K20-asennuskoukut suoraan hattuprofiilissa.

Kerapanel lankku - KeraTwin Omega S-profiili

Kerapanel lankku - KeraTwin Omega S-profiili.

Kerapanel lankku - KeraTwin vaaka-asennus hakaskiinnitysjärjestelmällä

Sopii julkisivulankkujen pystyasennukseen, vaaka-asennukseen ja diagonaaliasennukseen, kun laatan pinta-ala on alle 0,675m2. Mahdollistaa viisteisen- ja alakattoasennuksen.

Samassa ladonnassa voidaan käyttää eri pituisia tai eri levyisiä laattoja. Soveltuu myös juoksevaan ladontaan. Hakasessa mekaaninen jousi estää laatan tärinän. Edullinen materiaalikustannus ja yksittäisen laatan vaihto mahdollinen.

Kerapanel lankku - KeraTwin hakaskiinnitysjärjestelmä

Kerapanel lankku - KeraTwin vaaka-asennus hakaskiinnitysjärjestelmällä.

Kerapanel lankku - KeraTwin K20 -julkisivujärjestelmän kiinnitysrangat ovat suunniteltu laattojen nopeaan ja helppoon asennukseen.

Julkisivulankun taustassa on kiinnitysura ja kiinnitysrangassa koukut. Julkisivulankun asennus ei vaadi erillisiä työkaluja tai liimoja. Vapaa asennusjärjestys, laattoja voi myös jättää asennuksessa välistä. Yksittäisen laatan saa vaihdettua ilman erikoistyökaluja tai ympäröivien laattojen irrottamista.

Rangassa on valmiina mekaaninen jousi, joka estää laatan tärinän tuulessa. Rangassa on integroituna lankun irtoamisen estävä klipsi. Järjestelmä kestää kovia tuulikuormia ja estää ilkivaltaisen lankkujen repimisen. Laattojen sivuttaisliike estetään mekaanisesti joko pystysauman kokonaan sulkevalla saumalistalla tai avosauman jättävällä saumavälikkeellä. Saumalista on mahdollista saada laatan sävyyn polttomaalattuna.