Keräilylista

Palvelut

Uima-allaslaatat

Uima-allas, kylpylä tai spa – löydät meiltä laadukkaat keraamiset laatat sekä ammattilaisten laatoitustuotteet niin julkisiin kuin yksityisiinkin uima-allasratkaisuihin. Vuosikymmenien asiantuntijuus halliprojekteista ja uima-altaiden rakentamisesta.

Rakentajan ja remontoijan palvelut

Varaa aika suunnittelupalaveriin ja hyödynnä rakentajan tarjoukset. Anna meidän helpottaa työtaakkaasi: sinusta ja projektistasi huolehtii ABL-Laattojen koulutettu asiantuntija, joka auttaa löytämään juuri ne oikeat laatat budjettisi ja toiveidesi mukaan koko kotiisi.

Leikkaamon palvelut

Leikkaamme oman valikoimamme laatat ja kivet haluamaasi mittaan ja muotoon: laattojen jiiraukset, upotukset ja läpivientireiät tasoihin, viisteet ja kulmapyöristykset. CNC-kone, vesileikkurit ja vuosien saatossa karttunut artesaanitaito käytössäsi. Työtasot ja custom made - mittatilaustuotteet luonnonkivestä ja keramiikasta.

Keraamiset julkisivuratkaisut

Julkisivujen korjausrakentamiseen ja uudisrakennuksiin – ABL-Laatoilta saat teknisesti laadukkaat keraamiset julkisivulevyt, julkisivupanelit, keraamiset sauvat ja ammattilaisten palvelut julkisivurakentamiseen.

ABL For Good hyväntekeväisyys

ABL-Laatat tekee hyvää yhteisöille – #ABLForGood! Yrityksen menestystä ei mitata vain neliömetreissä tai euroissa, vaan millainen vaikutus sillä on ympäröivään maailmaan. Vastuullinen toimintatapa on ollut aina keskeinen osa ABL-Laattojen arkipäivää, arvoja ja strategiaa, ja vastuullisuuden merkitys toiminnassamme ja ympäristössämme kasvaa jatkuvasti. 

Jos sinäkin työskentelet rakentaaksesi parempaa maailmaa ja haluat tehdä hyvää tekevää yhteistyötä kanssamme, ota meihin yhteyttä ja kerro meille tuotelahjoitusta kaipaavasta projektistasi.
Kerro meille:

  • Projektin tyyppi
  • Millaista tuotetta tarvitsisit projektiisi
  • Monta laattaneliömetriä tarvitaan
  • Mikä on projektisi aikataulu
  • Saadaanko projektista sen valmistuttua ammattilaisen ottamat kuvat
  • Onko projektillasi verkkosivustoa, johon voisimme tutustua?