Keräilylista

Kalusteiden verhoilu

ABL-Laatat verhoaa kalusteet keramiikalla.

Pinnoitamme ja verhoilemme kalusteet keramiikalla. Vain 3–6 mm ohuella keraamisella levyllä voi toteuttaa kotelointeja, pinnoitteita ja moniulotteisia efektejä tilassa oleviin kalusteisiin.

Pinnoita ja verhoile kalusteet yhtenäisellä keraamisella pinnalla. Asennus työmaalla on helppoa, kun leikkaamme laatat valmiiksi määrämittaan ja teemme tarvittavat läpiviennit sekä viimeistelyt. Useasta sarjasta löytyy ohuita ja yhtenäisiä keraamisia levypintoja, joilla on mahdollista toteuttaa näyttäviä verhouksia.

ABL-Leikkaamossa olemme toteuttaneet myyntitiskejä ja myymäläkalusteita, allaskalusteita, vetolaatikoita, ovien verhouksia, pöytiä ja lukuisia muita kalusteverhouksia. Jätä yhteydenottopyyntö, meiltä saat suunnittelu- ja toteutusapua projektiisi.

Keraamisen verhoilun edut

Keramiikka kestää työstämistä, kuten leikkaamista ja aukotuksia, kunhan välineet ja työtavat ovat oikeat. Suurilla keraamisilla pinnoilla on helppo sisustaa ja verhoilla.

Kuivapuristettu, digiprintattu tuote mahdollistaa hyvin yksityiskohtaiset ja tarkat kuvioinnit sekä luonnolliset pintatekstuurit. Verhoa seinät, lattiat ja kalusteet sisällä ja ulkona, yksityiskodeissa ja julkisissa tiloissa.

Kestää kulutusta ja käyttöä. Sopii yhtä lailla toimitiloihin, hotelleihin, ravintoloihin kuin kiireiseen liikenneterminaaliin tai vaikka kivijalka-putiikkiin.

Helppo pitää puhtaana. Tarvitsee vain pyyhkimistä, ei huolto- ja pintakäsittelyjä.