Keräilylista

KoulutuksetABL-Laatat järjestää ilmaisia koulutuksia, joissa pääset perehtymään tuotteisiimme keraamisista laatoista julkisivujärjestelmiin. Osallistu mukaan seuraavaan avoimeen koulutukseen tai ota yhteyttä ja järjestä koulutus omalle ryhmällesi. Järjestämme koulutuksia opiskelija- ja ja ammattilaisryhmille. Voit myös ehdottaa meille aiheita koulutuksista, joihin haluaisit osallistua.

Suurlaattojen työstö- ja asennuskoulutus *TÄYNNÄ*

Ajankohta:
2023-11-16
-
2023-11-16

ABL-Laatat järjestää suurlaattojen työstö- ja asennuskoulutuksen ABL Pajalla, ABL Leikkaamon yhteydessä. Tule ottamaan haltuun keramiikan jättiläiset! Koulutuksen suorittaneille jaetaan koulutustodistukset.

Uima-allasrakentamisen koulutus *TÄYNNÄ*

Ajankohta:
2023-10-19
-
2023-10-19

ABL-Laatat edustaa Suomessa Soproa, joka on erikoistunut laatoitusjärjestelmiin haastavissa olosuhteissa. Sopron rakennuskemikaaleilla toteutetaan vuositasolla yli 1000 allaskohdetta kaikkialla maailmassa. Laastivalmistaja kehittää innovaatioita allasrakentamiseen, kuten Sopro eScann®-järjestelmän, jonka avulla sementti- ja reaktiohartsisidoksisten komposiittitiivisteiden heikot kohdat ja viat voidaan tunnistaa varhaisessa vaiheessa. 

ABL-Laatat järjestää koulutuksen, jossa perehdytään laatoitusainevalmistaja Sopron järjestelmään uima-allasrakentamisessa. Sopro uima-allasjärjestelmä -koulutuksen suorittaneille jaetaan koulutustodistukset.

ABL-Laatat: koulutukset opiskelija- ja ammattilaisryhmille

Ajankohta:
2023-03-30
-
2025-03-30

ABL-Laatat järjestää ilmaisia koulutuksia, joissa pääset perehtymään tuotteisiimme keraamisista laatoista julkisivujärjestelmiin. Osallistu mukaan seuraavaan avoimeen koulutukseen tai ota yhteyttä ja järjestä koulutus omalle ryhmällesi. Järjestämme koulutuksia opiskelija- ja ja ammattilaisryhmille. Voit myös ehdottaa meille aiheita koulutuksista, joihin haluaisit osallistua.

Kerro toiveesi, niin asiantuntijamme suunnittelevat sopivan koulutuksen ryhmällenne.
(Tällä hetkellä ei avoimia koulutuksia kalenterissa).