Keräilylista

KoulutuksetABL-Laatat järjestää ilmaisia koulutuksia, joissa pääset perehtymään tuotteisiimme keraamisista laatoista julkisivujärjestelmiin. Osallistu mukaan seuraavaan avoimeen koulutukseen tai ota yhteyttä ja järjestä koulutus omalle ryhmällesi. Järjestämme koulutuksia opiskelija- ja ja ammattilaisryhmille. Voit myös ehdottaa meille aiheita koulutuksista, joihin haluaisit osallistua.

SoproChange – joustava asennus

Ajankohta:
2024-05-21
-
2024-05-21

Ammattirakentajille suunnatussa ABL PRO aamussa teemana on uusi SoproChange asennusjärjestelmä, jonka ydinteemana on joustavuus. Kovapintaiset keramiikka- ja luonnonkivilaatat voidaan asentaa sen päälle, ja kun on aika purkaa,  päällysteet taitellaan kuin matto, eikä alustalle jää jäämiä. SoproChange®-järjestelmän helppo ja vaivaton purkaminen täyttää monia kestävän kehityksen näkökulmia, esimerkiksi vanhan päällysteen purkaminen vaatii vähän vaivaa ja energiaa sekä vähentää purkumateriaalia / rakennusjätettä. Ilmoittaudu mukaan ABL PRO myymälän ammattilaisaamuun!

ABL PRO aamu ti 21.5.2024

ABL PRO aamu: Ulkotilojen vedeneristys

Ajankohta:
2024-04-09
-
2024-04-09
Ammattirakentajille suunnatussa ABL PRO aamussa aiheenamme on ulkotilojen vedeneristys. Laatoittajan tuotevinkeissä nostetaan esiin monikäyttöinen Sopro TDS 823 2-K vedeneristysmassa, joka palvelee paitsi sisätiloissa myös ulkotiloissa parvekkeiden, pation ja uima-altaiden vedeneristykseen. Tule tapaamaan ABL PRO tiimiä aamukahvien merkeissä ja kuulemaan uusimmat vinkit ulkotilojen vedeneristyksestä!
ABL PRO aamu ti 9.4.2024

ABL PRO aamu rakentamisen ammattilaisille: teemana ulkolaatoitus

Ajankohta:
2024-03-05
-
2024-03-05

Kevään ensimmäisen ABL PRO aamun teemana ovat ulkolaatoitustyöt. Tule tutustumaan tuotteisiin ja työkaluihin sekä kuulemaan vinkit, miten pihat, terassit, parvekkeet ja portakot pistetään kuntoon. Aamun aikana esittelemme Sopron tuotteet ulkotilojen laatoitukseen sekä salaojittavat huleveden imeytysjärjestelmät piharakentamiseen (Sopro Solitär ja Sopro DM 610). Tapahtuma on suunnattu urakoitsijoille, laatoittajille – rakentamisen ammattilaisille.

ABL-Laatat: koulutukset opiskelija- ja ammattilaisryhmille

Ajankohta:
2023-03-30
-
2025-03-30

ABL-Laatat järjestää ilmaisia koulutuksia, joissa pääset perehtymään tuotteisiimme keraamisista laatoista julkisivujärjestelmiin. Osallistu mukaan seuraavaan avoimeen koulutukseen tai ota yhteyttä ja järjestä koulutus omalle yritys- tai oppilaitosryhmällesi. Voit myös kysyä tiettyä koulutusta, johon haluaisitte osallistua.

Kerro toiveesi, niin asiantuntijamme suunnittelevat sopivan koulutuksen ryhmällenne, ota yhteyttä abl@abl.fi