Keräilylista

Keraamiset julkisivuratkaisut

ABL-Laatat - Keraamiset julkisivuratkaisut - ABL Kerapanel - ABL Sockel System - ABL Kerapanel KeraTwin - ABL Kerapanel KeraShape

Keraaminen julkisivuverhous on arkkitehtonisesti vaikuttava ja pitkän elinkaaren ratkaisu. ABL-Laatat tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua julkisivuprojekteihin. Valikoimastamme löydät tuotteet uudiskohteiden julkisivurakentamiseen sekä alkuperäistä arkkitehtuuria kunnioittavaan korjausrakentamiseen.

Oletko valitsemassa pitkän elinkaaren julkisivumateriaalia ja suunnittelemassa julkisivuverhousta? Ota meidät avuksi. ABL-Laatat on toimittanut yli 300 000m2 keraamisia julkisivulevyjä, julkisivulankkuja, keraamisia sauvoja ja mittatilaustuotteita suomalaisen julkisivurakentamisen tarpeisiin, tutustu ABL-Laattojen julkisivureferensseihin.

ABL-Laatat – tuotteet ja palvelut julkisivuprojektiisi

Projektipalvelut. Saat meiltä avun ja asiantuntijan tuen kohteiden suunnitteluun ja tuotteiden valintaan. Tuhansien tuotteiden joukosta löydämme hakukoneita nopeammin juuri sinun projektiisi sopivat ratkaisut.

Tuotetuki. Varmistamme koko ketjun tilauksesta toimitukseen, että saat laadukkaat julkisivumateriaalit ja kaikki tarvikkeet. Järjestämme kaikkialla Suomessa työmaakoulutuksia ja perehdytyksen eri järjestelmiimme. Kokonaisvaltainen tuki varmistaa, että onnistut projektissasi. Saat meiltä tarvittavat detaljit, DWG-objektit ja BIM/CAD -mallinnukset.

Logistiikka. Logistiikka- ja varastointipalvelut helpottavat työmaan arkea, kun saat asennusvalmiita tuotteita niissä erissä kuin haluat, työmaakohtaisilla toimitusaikatauluilla.

Leikkaamo. Saat määrämittaan leikatut ja työstetyt keraamiset julkisivutuotteet sekä erikoiskappaleet juuri siinä koossa kuin haluat, valmiiksi työstettynä ja asennusvalmiina.