Keräilylista

Kerapanel® julkisivulevyt

ABL-Laatat: julkisivuratkaisut - Kerapanel® julkisivulevyt

Kerapanel® julkisivulevyt on tehty luomaan kestävää ja vaikuttavaa tulevaisuuden julkisivusuunnittelua. Suunnittele julkisivuratkaisuja, jotka pitävät pintansa vuosikymmenien ajan muuttumattomana. Entisöi rakennuksia alkuperäistä arkkitehtuuria kunnioittaen.

Julkisivusuunnittelussa halutaan arkkitehtonista laatua ja ratkaisujen teknistä toimivuutta. Kerapanel® julkisivulevy on luotu vastaamaan näihin vaatimuksiin. Kerapanel® julkisivulevyt ovat teknisesti korkealaatuista sekä suunnitteluominaisuuksiltaan monipuolista keramiikkaa. Keraamisen kuivapuristeen ulkoasu on muuttumaton vuodesta toiseen, joten julkisivu säilyttää arvonsa ja ilmeensä.

ABL-Laatoilta saat asiantuntijoiden tuen sekä palvelut projektiisi. Saat keraamiset julkisivulevyt juuri siinä koossa kuin haluat, valmiiksi työstettynä ja asennusvalmiina. Logistiikka- ja varastointipalvelut helpottavat työmaan arkea, kun saat Kerapanel® julkisivulevyt työmaakohtaisilla toimitusaikatauluilla. Tutustu Kerapanel® julkisivulevy kohteisiin/referensseihin tämän sivun alaosassa ja katso myös muut ABL-Laattojen julkisivureferenssit.

Miksi valita Kerapanel® julkisivulevyt julkisivuverhoukseen?

Kattava värien, kokojen ja struktuurien valikoima. Keraamisten julkisivulevyjen ulkoasua voi räätälöidä projektikohtaisesti, arkkitehdin suunnitelmaa yksityiskohtaisesti kunnioittaen. Julkisivusaneerauskohteiden ja uudisrakentamisen koviinkin vaatimuksiin on helppo vastata.

Mieleenpainuvia julkisivuratkaisuja yhdistelemällä eri kokoihin ja muotoihin leikattuja keraamisia levyjä.

Pitkän elinkaaren ratkaisu. Kestää säässä kuin säässä vuosikymmeniä, ei haalistu eikä menetä teknisiä huippuominaisuuksiaan.

Keraamiset julkisivutuotteet ovat helppo ja nopea asentaa, järjestämme ympäri Suomen työmaakoulutuksia ja perehdytyksen eri järjestelmiimme.

Millaisia Kerapanel® julkisivulevyjä on saatavana? Vakiokokoja alkaen 20x20cm aina 160x320cm asti, myös erikoiskoot ja leikkaukset onnistuvat projektikohtaisesti. Kerapanel® julkisivulevyt ovat paksuudeltaan 3–30 mm.

Kerapanel® julkisivulevyt - mittaskaala

ABL-Laatat Kerapanel julkisivulevyt kokoskaala

Kerapanel® julkisivulevyt on helppo asentaa julkisivuun, toteututustapana muun muassa KEIL piilokiinnitys, liimakiinnitys, hakaskiinnitys ja elementtiasennukset.

Kerapanel® julkisivulevyt: KEIL piilokiinnitys
ABL-Laatat - Kerapanel levyjulkisivut - asennus KEIL piilokiinnityksellä Piilokiinnityksen plussat: Nopea asentaa. Yksinkertainen asennustapa. Voidaan käyttää eri kokoja ja juoksevaa saumaa. Kiinnitystapa soveltuu myös suurlaatoille. Laatan minimipaksuus 8mm.
Kerapanel® julkisivulevyt: Liimakiinnitys
ABL-Laatat - levyjulkisivu - asennus - kerapanel - liimakiinnitys Liimakiinnityksen plussat:
Edullinen. Ohut rakennepaksuus.
Suositellaan ohuille 3–8mm laatoille. Piilokiinnitys. Järjestelmässä voidaan käyttää eri kokoja ja juoksevaa saumaa. Liimakiinnitys soveltuu myös
suurlaatoille.
Kerapanel® julkisivulevyt: Hakaskiinnitys
ABL-Laatat - levyjulkisivu - asennus - kerapanel hakaskiinnitys Hakaskiinnityksessä näkyvät hakaset pyritään sävyttämään mahdollisimman lähelle laatan väriä, jolloin ne hädin tuskin erottuvat julkisivun yleisilmeessä.
Kerapanel® julkisivulevyt: Elementtikiinnitys
ABL-Laatat - levyjulkisivut - valmiit julkisivuelementit - kerapanel Valmiit julkisivuelementit on helppo ja nopea asentaa työmaalla.

Suuri kokovalikoima mahdollistaa erilaisten Kerapanel® julkisivulevyjen ladontakaavioiden käytön. Kerapanel® julkisivulevyt voi asentaa pysty- ja vaakasuuntaisesti tai vaikka diagonaaliladonnalla. Samalla seinällä voidaan käyttää useita eri kokoja. Keraamisten Kapanel® julkisivulevyjen saumojen ei tarvitse kohdata vaan ne voidaan latoa juoksevalla tai vapaalla limityksellä. Samassa ladonnassa on mahdollista asentaa julkisivulevyjä vaaka- ja pystysuuntaisesti.

ABL-Laatat - Kerapanel julkisivulevyjen ladonnat