Keräilylista

Kerapanel® sauva - KeraShape

Anna visuaalista särmää rakennuksen julkisivulle keraamisilla sauvoilla. Käytä koko julkisivussa tai korosta yksityiskohtia valitsemillasi muodoilla ja väreillä.

Keraamiset sauvat toimivat käytännöllisesti näkö- ja aurinkosuojana. Keraamiset sauvat eivät kaipaa ylläpitoa ja huoltoa, ne pysyvät upeina kaiken ikää. Voit hyödyntää vakiomuotoja ja -kokoja tai räätälöidä tuotteet projektikohtaisesti. Kysy lisää ja pyydä meiltä tarjous projektiisi.

Maksaa itsensä takaisin pitkän elinkaaren ratkaisuna, ei vaadi ylläpitoa. Hyötyjä myös lämmitys- ja ilmastointikulujen vähenemisestä.

Räätälöitävät ratkaisut. Keraamisilla sauvoilla voidaan toteuttaa yksilöllisiä pintoja, täysin projektikohtaisesti räätälöitynä. Erilaisia muotoja, kokoja ja värejä. Saatavana lasitettuna ja lasittamattomana.

Suojaava elementti. Antaa näkösuojaa sekä suojaa auringon paahteelta, mutta päästää kuitenkin valon läpi. Keraamiset sauvat voidaan asentaa pystyyn tai vaakaan.

Säilyttää värinsä ja muotonsa. Yli 1200°C poltto takaa, etteivät aika, säätilojen vaihtelu ja UV-säteily kuluta keraamisen laatan pintaa. Keraamiset julkisivutuotteemme ovat lisäksi A1-Luokan materiaalia, joka luokitellaan palamattomaksi.

Kerapanel sauva – KeraShape vakiokoot 50x60 mm ja 60x60 mm aina 1 800 mm pituuksiin asti. Sauva, joka on suorakulmio läpimitaltaan 50x100mm, saatavana 1 500 mm pituuteen saakka.

KeraShape - suorakulmaiset sauvat 50x60 mm / 60x60 mm

Suorakulmainen keraaminen sauva, poikkileikkaus 50x60 mm: paino 4,29 kg / lin.m.

 

ABL-Laatat - julkisivu - keraaminen sauva KeraShape

Suorakulmainen keraaminen sauva, poikkileikkaus 60x60 mm: paino 4,49 kg/ lin.m.

ABL-Laatat - julkisivu - keraaminen sauva KeraShape
Saatavana lasittamattomana sekä lasitettuna. Tilauksesta jopa 1 800 mm pituisena. Keraamisten sauvojen poikkileikkaus.
   

 

KeraShape - suorakulmainen sauva 50x100 mm
Suorakulmainen keraaminen sauva, poikkileikkaus 50x50mm: paino 6,84 kg /lin.m. KeraShape julkisivusauva julkisivuun 50x100mm
Tilauksesta suorakulmaiset KeraShape sauvat saa jopa 1 500 mm pituisena. Keraamiset julkisivusauvat KeraShape 50x100mm

 

 

KeraShape - pyöristetty lamelli 140x60 mm
Pyöristetty keraaminen lamellisauva, poikkileikkaus 140x60mm: paino 9kg /lin.m. KeraShape julkisivusauva julkisivuun - pyöristetty lamelli 140x60 mm
Saatavana lasittamattomana.
Tilauksesta jopa 1 200 mm pituisena.
KeraShape julkisivusauva julkisivuun - poikkileikkaus - pyöristetty lamelli 140x60 mm
KeraShape - räätälöidyt julkisivuratkaisut

Vakiomuotoisten tuotteiden lisäksi keraamisten sauvojen räätälöinti on mahdollista projektikohtaisesti.

 

 

Keraamiset sauvat voi asentaa pystyyn tai vaakaan. Klikkaa tästä ja katso video KeraShape asennuksesta.

Vaakasuoraan asennus

Kun haluat asentaa keraamiset sauvat vaakasuoraan, tähän asennustapaan on olemassa vakiotuotteena valmiita kiinnityssarjoja. Alla kuvattuna 50x60 ja 60x60mm keraamisille sauvoille vaakasuoraan asennukseen soveltuvat kiinnikkeet ja kiinnitystapa.

 

Julkisivu - keraamiset sauvat - KeraShape putket vaakaan asennettuna

Oikealla kuvattuna 50x100mm suorakaiteen muotoisille keraamisille sauvoille vaakasuoraan asennukseen soveltuvat vakiokiinnikkeet ja kiinnitystapa.

Keraamisten suorakulmaisten (50x100mm) julkisivusauvojen kiinnitykseen on saatavilla vakiokiinnikkeet.
Pyöristetty lamelli 140x60 mm vaakasuoraan asennukseen soveltuvat vakiokiinnikkeet ja kiinnitystapa. Kerashape - pyöristetty keraaminen lamelli - vaaka-asennus ohje

 

 

 

 

 

 

Pystyyn asennus

Suorakulmaiset KeraShape sauvat – eri pituuksissa, väreissä ja lasittamattomana tai lasitettuna – voidaan asentaa myös pystysuoraan. Kaikille keraamisten suorakulmaisten sauvojen vakiomalleille on saatavana kiinnitysmenetelmät.

Yksilölliset, projektikohtaiset ohjeet saat ABL-Laatoilta – ota yhteyttä, jos haluat projektiisi räätälöidyt tuotteet.

 

ABL-Laatat keraamiset sauvat - kerashape sauvat pystyasennuksella