Keräilylista

ABL-Laatat projektipalvelut Tampere

ABL-Laatat Tampereen toimipiste

Finlaysoninkatu 7, kerros 3
33210 Tampere
(auki sovitusti)

Tapahtuma urakoitsijoille ja suunnittelijoille 7.5.2024: Ulkopintojen keramiikka & ulkolaatoitusten innovatiiviset rakenneratkaisut

Talonrakentajat ja remontoijat: palvelemme yksityisasiakkaita laattakaupassamme Helsingissä, jossa on koko malliston kattava kirjasto, yli 300m2 näyttelytila, suunnittelupalaverit ja mahdollisuus saada mallit heti mukaan. Lämpimästi tervetuloa käymään! Palvelemme myös etänä ja kuljetamme tuotteet kaikkialle Suomessa.

 

ABL-Laatoilla on B2B-asiakkaille suunnattu showroom Tampereella, Finlaysonin tehdasalueella.

Kaikki arkkitehdit, sisustusarkkitehdit, sisustussuunnittelijat ja rakentamisen ammattilaiset ovat sydämellisesti tervetulleita käymään Tampereen showroomilla, joka on avoinna sopimuksen mukaan.Tule inspiroitumaan uutuusnäyttelyyn ja löydä laatat kaikkiin projekteihin: esillä on kattavasti projektituotteita ja mallikirjasto monipuolisesta valikoimasta, leikkaamon valmistamia custom tuotteita, julkisivukeramiikkaa ja heti Helsingin varastolta saatavilla oleva varastovalikoima. Sovi siis projektimyyjä Tytti Mäkipään tai Miso Losoin kanssa tapaaminen, kun haluat tulla käymään! Olet lämpimästi tervetullut ABL-Laattojen Tampereen kotiin.

Talonrakentajat ja remontoijat: palvelemme yksityisasiakkaita laattakaupassamme Helsingissä. Helsingissä on koko malliston kattava kirjasto, yli 300m2 näyttelytila, suunnittelupalaverit ja mahdollisuus saada mallit heti mukaan. Lämpimästi tervetuloa käymään Helsingissä! Palvelemme myös etänä ja kuljetamme tuotteet kaikkialle Suomessa.

 

Kurkista sisään Tampereen showroomiin
ABL-Laatat Tampere
Henkilökuva - Tytti Mäkipää

Tytti Mäkipää

Pirkanmaa ja Länsi-Suomi mm. Tampere, Pori, Seinäjoki ja Vaasa alueiden projektimyynti

Henkilökuva - Miso Losoi

Miso Losoi

Pirkanmaa ja Itä-Suomi mm. Tampere, Jyväskylä, Kuopio ja Mikkeli alueiden projektimyynti