Keräilylista

Millaista laattaa etsit? Anna meidän auttaa!

Olemme täällä sinua varten

Ammattilaisia palvelevat projektimyynnin showroomit Tampereella ja Helsingissä Uudenmaankadulla.

ABL-Laatat myymälä avoinna kaikille arkisin, katso yhteystiedot ja aukiolot.
Varastomalliston laattaa voit ostaa myös ABL PRO myymälästä, katso yhteystiedot ja aukiolot.

Etkö löydä laattaa, millaisen tarvitsisit projektiisi? Kerro meille millaista laattaa etsit, ja meidän hakukoneita taitavammat asiantuntijat etsivät sen sinulle puolestasi.

Valikoimissamme on kymmeniä tuhansia keraamisia laattoja, joista osaavat ammattilaisemme etsivät mielellään juuri oikeat tuotteet projektiisi. Kerro, millaista laattaa etsit ja me etsimme sen sinulle puolestasi. Saat meiltä asiantuntijoiden vinkit, tuotteet ja tarvikkeet laatoitukseen sekä asennusohjeet.

Voit liittää yhteydenottolomakkeeseen ideakuvia tai pohjapiirustukset, niin ammattilaiset tutustuvat niihin. Olemme täällä sinua varten. Pistä meidät hommiin!

Valikoimissamme on tuotteita jokaiseen projektiin

Yksilölliset palvelut ja räätälöidyt mallistot asuntotuotantoon, toimitiloihin, ravintoloihin, marketteihin, putiikkeihin, hotelleihin, kylpylöihin, koteihin, julkisiin tiloihin, julkisivuihin.

Mittatilaustöitä tuottava ABL-Leikkaamomme toteuttaa pinnat custom projekteihin, julkisiin tiloihin ja yksityiskoteihin.

Olemme apunasi projektissasi suunnitteluvaiheesta toteutukseen. Laaja valikoima, laadukkaat tuotteet ja oheistarvikkeet, varastoinnin ja logistiikan palvelut ovat jokainen osaltaan varmistamassa projektisi onnistumista.