Keräilylista

Millaista ratkaisua etsit? Anna meidän auttaa!

Kattavin laattavalikoima ja asiantuntijat käytössäsi

ABL-Laatat myymälä avoinna kaikille arkisin, katso yhteystiedot ja aukiolot.
Ammattilaisia palvelevat projektimyynnin showroomit Tampereella ja Helsingissä Uudenmaankadulla.


Tekninen tuki laatoittajalle, rakennuskemiantuotteet sekä työkalut ABL PRO myymälästä, katso yhteystiedot ja aukiolot.

Etkö löydä laattaa, luonnonkiveä tai laatoitusratkaisuja projektiisi? Kerro meille, millaista ratkaisua etsit, ja meidän hakukoneita taitavammat asiantuntijat etsivät sen sinulle puolestasi.

Valikoimissamme on parhaat arkkitehtoniset laatta- ja luonnonkivimateriaalit yksityiseen ja julkiseen rakentamiseen. Säästämme aikaasi ja hermojasi – ammattilaisemme etsivät mielellään juuri oikeat tuotteet projektiisi. Kerro, millaista ratkaisua etsit, niin saat meiltä asiantuntijoiden vinkit, tuotteet ja tarvikkeet laatoitukseen sekä asennusohjeet.

Voit liittää yhteydenottolomakkeeseen ideakuvia tai pohjapiirustukset, niin ammattilaiset tutustuvat niihin. Olemme täällä sinua varten. Pistä meidät hommiin!

Valikoimissamme on tuotteita jokaiseen projektiin

Yksilölliset palvelut ja räätälöidyt mallistot asuntotuotantoon, toimitiloihin, ravintoloihin, marketteihin, putiikkeihin, hotelleihin, kylpylöihin, koteihin, julkisiin tiloihin, julkisivuihin.

Mittatilaustöitä tuottava ABL-Leikkaamomme toteuttaa pinnat custom projekteihin, julkisiin tiloihin ja yksityiskoteihin.

Olemme apunasi projektissasi suunnitteluvaiheesta toteutukseen. Laaja valikoima, laadukkaat tuotteet ja oheistarvikkeet, varastoinnin ja logistiikan palvelut ovat jokainen osaltaan varmistamassa projektisi onnistumista.