Keräilylista

ABL-Laatat Tampere palvelee projektiasiakkaita

ABL-Laatat Tampereen toimipiste

Finlaysoninkatu 7, kerros 3
33210 Tampere
(auki sovitusti)

 

Projektimyyjä Tytti Mäkipää
tytti.makipaa(at)abl.fi
+358407447487

 

Projektimyyjä Miso Losoi
miso.losoi(at)abl.fi
+358445001501
Puh. +358445001501

ABL-Laatat Tampere palvelee projektiasiakkaita

ABL-Laatat palvelee myös Tampereella, Finlaysonilla. Tampereen projektimyyjämme Tytti ja Miso palvelevat Tampereen, Jyväskylän, Kuopion, Seinäjoen, Vaasan ja Porin projektiasiakkaita.

Perustamisestaan asti ABL-Laatat on pitänyt kotipaikkaa Helsingin Siltamäessä, mutta nyt meillä on myös toinen koti Tampereella, jossa keskitymme palvelemaan kasvavan talousalueen projektiasiakkaita.

ABL-Laatat Tampere piti avoimia ovia maaliskuussa 2019 avajaisten ja Poiminnat 2019 -näyttelyn merkeissä aiemmassa toimipisteessään.

Loppuvuodesta 2020 Tampereen showroom muutti Finlaysonin alueelle.

Kaikki arkkitehdit, sisustusarkkitehdit, sisustussuunnittelijat ja rakentamisen ammattilaiset sekä muut projektiasiakkaat ovat sydämellisesti tervetulleita käymään Tampereen showroomilla, joka on avoinna sopimuksen mukaan.

Uppoudu kattavaan keraamisten laattojen materiaalikirjastoon

ABL-Laattojen valikoimista löytyy yksilöllisesti tuotteita erilaisiin projekteihin. Tampereen toimipisteeltä löydät keskeiset projektituotteet suurina pintoina ja mallikansiot edustavasti valikoimamme eri tyylisuuntauksista.

Tervetuloa pitämään suunnittelupalaveria meille.

Jatkuvasti päivittyvä valikoima uutuuksia ja klassikoita

Uutuuksia tipahtelee  koko ajan showroomeille!

Mittavan tilausvalikoimamme lisäksi Tampereen showroomilla on esillä saman tien Helsingin varastoltamme saatavilla olevat varastotuotteet. Näidenkin valikoima päivittyy.

Erikoisratkaisut ja mittatilaustuotteet keramiikasta

ABL-Laattojen valikoimissa ovat myös julkisivuratkaisut sekä ABL Leikkaamon mittatilaustuotteet.

ABL Leikkaamo valmistaa yli tuhat keraamista tasoa vuodessa. Keraamiset ABL tasot ja muut mittatilaustöiden mallit tulevat nähtäville Tampereen showroomille.

Sovi siis projektimyyntimme kanssa tapaaminen, kun haluat tulla katsomaan keramiikan uusimpia suuntauksia, julkisivujärjestelmiä ja mallipaloja.

Ole meihin yhteydessä, kun haluat mallilaattoja – pystymme toimittamaan niitä myös Helsingistä projektiasiakkaiden tarpeisiin.

Lämpimästi tervetuloa niin ABL-Laattojen kotitaloon Helsinkiin kuin myös Tampereelle!