Keräilylista

ABL-Laatat varastomallisto: uutuudet 2023

ABL-Laatat myymälä palvelee arkisin klo 8–18.00
Kirkonkyläntie 101
00740 HELSINKI

 

ABL PRO myymälä palvelee arkisin klo 7–17.00
Kirkonkyläntie 103
00740 HELSINKI

ABL-Laatat varastomallisto 2023 - lataa esite

ABL-Laattojen varastomallisto on uudistunut. Tutustu vuoden 2023 uutuuksiin ja koko varastovalikoimaan, näitä keraamisia seinä- ja lattialaattoja sekä suurlaattoja meillä on saatavana kaiken aikaa.

ABL-Laattojen varastomallisto palvelee kotimaista rakentamista, heti varastolta saatavana on kattava valikoima keraamisia suurlaattoja, seinälaattoja, lattialaattoja ja mosaiikkilaattoja. Myös laadukkaat Sopro rakennuskemiantuotteet pohjien valmistamisesta saumaustuotteisiinja silikoneihin sekä laattalistat viimeistelyyn.

Varastomallistossa löytyy useita tuotteita, joista saat eri kokoisia laattoja – esimerkiksi oheinen Calacatta-klassikko mattana ja kiiltävänä koossa 30x60cm tai 60x60cm. Myös 5x5cm mosaiikki, joka sopii tehostelaataksi taikka lattiakaatoihin.

Lattiakaatojen vaatimukset huomioiden 10x10cm laatoista on saatavina useita luonnonläheisiä yksivärisiä sävyjä, sekä entistä enemmän kivimäisiä pintoja ja terrazzokuvioituja laattoja. Erityismainintana kaikki kauniit seinälaattojen herkut, kuten Sweetbars, Texiture ja Fayenza. Inspiroidu fiiliskuvista alla, klikkaamalla pääset tuotekortille.

Lämpimästi tervetuloa katsomaan tuotteet showroomeilla Helsingissä ja Tampereella sekä kaiken kattava valikoima ABL-Laattojen Kotitalossa, myymälä palvelee arkena klo 8–17.00.