Keräilylista

Suunnittelupalaveri

ABL-Laatat myymälä & showroom

Kirkonkyläntie 103
00740 Helsinki

Myymälä puh. (09) 350 87090
Toimisto puh. (09) 350 8700

Tarjouspyynnöt ja tuotetiedustelut

ABL-Laatat - Suunnittelupalaveri

Kun hankit laatat meiltä, kannattaa hyödyntää maksuton suunnittelupalaveri.

Rakentajan ja remontoijan projekteissa on monta liikkuvaa osaa ja päätöksiä pitää tehdä jatkuvasti. Kun talo on piirretty ja rakennuslupa saatu, alkaa pintojen suunnittelu.

Rakentajan ja suuremman kohteen remontoijan suunnittelupalaverissa käydään yhdessä läpi pohjakuvat, kohteen tyylin, värimaailma ja olemassa olevista materiaaleista kuvat – nämä ovat hyviä lähtökohtia laattojen valintaan.

Suunnittelupalaverissa käydään läpi yhdessä pohjakuvat, uudiskohteen tyyli, värimaailma ja olemassa olevista materiaaleista kuvat – nämä ovat hyviä lähtökohtia laattojen valintaan”, ABL-Laattojen sisustusmyyjä kertoo suunnittelupalaverin kulusta.

Näin valmistaudut suunnittelupalaveriin

Talon tai asunnon pohjakuvat voi lähettää jo ennakkoon ennen suunnittelupalaveria, jotta omalla sisustusmyyjällä on aikaa perehtyä niihin ennen tapaamista. Viimeistään tapaamisessa ne kannattaa olla mukana.

– Uudiskohteessa kannattaa huomioida, että kodin tilat täytyy tarkistaa ja mitata paikan päällä ennen tilausta, että määrälaskelmasta tulee tarkka, myymälästämme neuvotaan.

Laattojen suhteen kannattaa olla liikkeellä hyvissä ajoin, että kohteen laattojen suunnittelulle, tilaukselle ja tuotteiden toimitukselle jää hyvin aikaa, ABL-Laattojen myymälästä muistutetaan.