Keräilylista

Laattasuunnittelu ABL-Laatoilla

ABL-Laatat myymälä & showroom

Kirkonkyläntie 103
00740 Helsinki

Myymälä puh. (09) 350 87090
Toimisto puh. (09) 350 8700

Tarjouspyynnöt ja tuotetiedustelut

ABL-Laatat - Suunnittelupalaveri

ABL-Laattojen osaavat sisustusmyyjät auttavat ammattilaisia ja yksityisasiakkaita laattojen suunnittelussa.

Projekteissa on monta liikkuvaa osaa ja päätöksiä pitää tehdä jatkuvasti. Kun talo on piirretty ja rakennuslupa saatu, alkaa pintojen suunnittelu. Laattasuunnittelussa käydään yhdessä läpi pohjakuvat, kohteen tyylin, värimaailma ja olemassa olevista materiaaleista kuvat – nämä ovat hyviä lähtökohtia laattojen valintaan.

Laattasuunnittelijan kanssa kohteen suunnittelija käy läpi yhdessä pohjakuvat, uudiskohteen tyylin, värimaailman ja olemassa olevista materiaaleista kuvat – nämä ovat hyviä lähtökohtia laattojen valintaan”, ABL-Laattojen sisustusmyyjä kertoo laattasuunnittelutapaamisen kulusta.

Näin valmistaudut laattasuunnittelijan tapaamiseen

Talon tai asunnon pohjakuvat voi lähettää jo ennakkoon, jotta sisustusmyyjällä on aikaa perehtyä niihin ennen tapaamista. Viimeistään tapaamisessa ne kannattaa olla mukana.

– Uudiskohteessa kannattaa huomioida, että kodin tilat täytyy tarkistaa ja mitata paikan päällä ennen tilausta, että määrälaskelmasta tulee tarkka, myymälästämme neuvotaan.

Laattojen suhteen kannattaa olla liikkeellä hyvissä ajoin, että kohteen laattojen suunnittelulle, tilaukselle ja tuotteiden toimitukselle jää hyvin aikaa, ABL-Laattojen myymälästä muistutetaan.