Keräilylista

Uutta teknologiaa: Jiirikone tekee viimeisteltyä jälkeä

Kiinnostuitko leikkauspalvelusta? Ota meihin yhteyttä


asiakaspalvelu: abl@abl.fi
puh. (09) 350 8700

Leikkaamon kone jiiraa luonnonkivet ja keraamiset laatat 3–60 mm paksuisena. Kokojen skaala on valtava: 100x100mm laatoista 1600x3200mm kivi- ja keramiikkasläbeihin.

ABL Leikkaamon konevoimissa on uusi työkalu, joka leikkaa ja hioo jiirit laattaan ja luonnonkiveen. Kone tekee silmää hivelevää jälkeä, sekä säästää työmailla aikaa, rahaa, hermoja ja lihaksia.

ABL jiirikone leikkaa vinhaa vauhtia travertiinikiveen 45o kulmassa olevan siistin jiirireunan ja hioo sen kiiltäväksi. Homma käy hujauksessa, ja operaattori nappaa valmiin tuotteen hihnalta. Työstössä on uniikki allaskaluste. Kalusteilta haetaan yhä enemmän yhtenäistä lookkia ja saumattomuutta, ja ABL Leikkaamon jiirikone tuo lisäarvoa suunnitteluun ja rakentamiseen.

Laadukas jälki – nopeasti ja helposti

ABL-Laattojen toimitusjohtaja Henri Forsman näkee, että uusi leikkausteknologia nostaa kivi- ja keramiikkatoteutusten laatua ja visuaalista ilmettä, nopeuttaa työmaiden läpivientiä ja helpottaa urakoitsijan arkea.

– Jiirikone säästää resursseja työmaalla. Enää ei tarvitse käsityönä jiirata 10mm vahvuisia klinkkereitä, kun kone hoitaa sen urakoitsijan puolesta, sanoo Forsman.

Säästä ja käytä aikasi olennaiseen


Kone jiiraa luonnonkivet ja keraamiset laatat 3–60 mm paksuisena. Kokojen skaala on valtava: 100x100mm laatoista 1600x3200mm kivi- ja keramiikkasläbeihin. Tuloksena ovat siistit, minimalistista silmää hivelevät jiirikulmat rakennusten sisä- ja ulkopinnoille, eikä kulmalistoja ja akryylimassaa tarvita.

– Jiirikone säästää rakentajalta aikaa, rahaa, hermoja ja lihaksia. Mietitäänpä vaikka 20mm vahvuisia julkisivuseinän sokkelilaattoja, leikkaamme niihin valmiiksi jiirikulmat, pakkaamme tuotteet huolella ja merkitsemme laatat valmiiksi asennusta varten. Tämä helpottaa asentajan työtä kovasti, kiteyttää Mikos Kitsatis leikkaamopalveluiden myynnistä.

Jiirauspalvelu on Suomen markkinassa ainutlaatuinen ja hinta kilpailukykyinen, alk. 7,50 €/juoksumetri, joten rakentamisen ammattilaiselle on kannattavaa käyttää oma osaaminen ja aikansa muihin työvaiheisiin.

Kiinnostuitko leikkauspalvelusta? Ota meihin yhteyttä
asiakaspalvelu: abl@abl.fi puh. (09) 350 8700