Keräilylista

Poiminnat 2023

Poiminnat 2023 esite on julkaistu – ammattisuunnittelija, nouda omasi showroomilta.

ABL-Laatat Poiminnat 2023

män vuoden Poiminnoissa laatat puhuvat muodon kieltä, ja värimaailmojen ohella huomion vangitsee keraamisen pinnan moniulotteisuus.

Mitä sinä haluaisit poimia esiin? Rakastutko rouhean karheaan luonnonkeramiikkaan vai pehmeäksi hiottuun sileyteen? Anna aisteille valta ja tule keramiikan apajille, ABL-Laattojen showroomeille tunnustelemaan, mikä on sinulle ominta. Voiko tuntuma paljastaa, milloin käsissäsi on se oikea palanen? 

Kun saa vainun mahtavista laatoista, iho nousee kananlihalle ja alkaa hikoiluttaa. Tiedämme, mistä etsiä ja poimia projekteihin rakennuksen aikaan ja tilaan osuvia, vastuullisesti valittuja ja teknisesti toimivia laattoja. Tunnemme laatat läpikotaisin. Koko ABL valikoima on poimittu tarkkaan harkiten. Poiminnat julkaisuna on yksi näkemys ja nosto siitä, mikä keramiikassa on puhuttavinta juuri nyt.

Oma Poimija

Suunnittelutyössäsi luot merkityksellisiä tiloja erilaisille asukkaille ja käyttäjille. Keramiikan materiaalivalinnoissa sinulla on apunasi aina oma ABL-Laattojen poimijasi, joka huolehtii työkalupakkisi ajantasaisuudesta, monipuolisuudesta ja vastuullisuudesta. Emme juokse trendien perässä vaan etsimme täysosumia juuri sinun projektiisi. Kaivamme läpi sadat kansiot ja tuhansia sivua katalogeja sekä hakutuloksia puolestasi, jotta sinä et joudu tinkimään näkemyksestäsi ja voimme helpottaa työsi arkea. 

Haasta meitä ja pistä poimijat hommiin.