Keräilylista

Rakentajan ja remontoijan palvelut

ABL-Laatat - Rakentajan ja remontoijat palvelut - hyödynnä rakentajan etu

Rakentaja ja remontoija, olemme apunasi ja työtaakkaasi helpottamassa. Teemme sinulle edullisen kokonaistarjouksen kaikista kotisi laatoista.

Miettimässä laattavalintoja omakotitalon tai vapaa-ajanasunnon rakennusprojektiin? Vai häämöttääkö taloyhtiössänne putkiremontti, ja olet tekemässä keittiöremonttia sekä kylpyhuoneremonttia?

Varaa aika suunnittelupalaveriin ja hyödynnä rakentajan tarjoukset. Anna meidän helpottaa työtaakkaasi: sinusta ja projektistasi huolehtii ABL-Laattojen koulutettu sisustusmyyjä, joka auttaa löytämään juuri ne oikeat laatat budjettisi ja toiveidesi mukaan koko kotiisi.

1. Suunnittelupalvelut

Jätä yhteydenottopyyntö, niin oma sisustusmyyjäsi varaa kanssasi palaveriajan. Perehdymme projektiisi, kartoitamme toiveesi ja tarpeesi. Valikoimassamme on tuhansia laattoja, joista poimimme tuotteet projektiasi varten.

2. Mittatilauksena pinnat koko kotiin

Oma ABL Leikkaamomme toteuttaa keramiikasta ja luonnonkivestä tasoja ja pintoja keittiöön, kylpyhuoneeseen ja koko kotiin. Keraamiset ABL tasot tehdään yksilöllisesti mittatilauksena kaikkiin keittiöihin. Teemme halutut työstöt ja toimitamme tasot asennusvalmiina, keittiökalusteiden päälle asennettavaksi.

3. Tarvikkeet ja tuotteet laatoitukseen

Me varmistamme koko ketjun ajan, tilauksesta toimitukseen, että saat laadukkaat tuotteet ja asiantuntijoidemme tuen – saat apua määrälaskelman teossa, ohjeita ja tuoteinfoa asentajaa varten sekä yhdeltä luukulta laatoittamiseen tarvikkeet, laastit ja saumavärit.

4. Laatat vaikka kotiin kannettuna ABL-Laatoilta

Myymälämme sijaitsee Helsingin ja Vantaan rajalla Siltamäessä, mutta toimitamme laattamallit kaikkialle Suomeen ja logistiikkakumppaniltamme saat lisäpalveluna laatat vaikka kotiin kannettuna!

ABL-Laattojen Helsingin myymälän myyntineuvottelijat apuna yksityisasiakkaiden projekteissa
Henkilökuva - Anu Roehr

Anu Roehr

Myyntineuvottelija,
ABL-Laatat myymälä

Henkilökuva - Emmi Melanen

Emmi Melanen

Myyntineuvottelija,
ABL-Laatat myymälä

Henkilökuva - Kiia Kuusela

Kiia Kuusela

Myyntineuvottelija,
ABL-Laatat myymälä

Henkilökuva - Linda Jäderholm

Linda Jäderholm

Myyntineuvottelija,
ABL-Laatat myymälä

Henkilökuva - Sanna Schelehoff

Sanna Schelehoff

ABL-Laatat laattamyymälä
Myymäläpäällikkö
& Projektimyyjä