Keräilylista

Omakotitalo, Helsinki

ABL-Laatat - omakotitalo - kylpyhuone valkoiset hienostuneet marmorilaatat

Valkoista marmorikuviota keraamisissa laatoissa ja hiekansävyistä 3D-seinälaattaa – tämän kauniin omakotitalon sisustussuunnittelun teki Erja Taipale, Tilasi Oy.

Valkoiset, hennon marmorikuvioiset keraamiset laatat ovat Stontech 4.0 stone01 ABL-Laattojen tilausvalikoimasta. Laattasarjalla on LEED sertifikaatti, eli sen valmistuksessa on hyödynnetty kierrätysmateriaalia.

Kylpyhuoneen keraamiset laatat

Keraamiset laatat ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. Ne kestävät kosteutta, vettä, lämpötilanvaihteluita. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan kylpyhuoneen seinä- ja lattiapinnoiksi – marmorikuvio on eläväinen, hento ja tarkka ja keraamisena laattana se on huolettomampi kuin huokoinen luonnonkivimarmori. Keraaminen laatta ei vaadi suojakäsittelyjä ja se kestää kemiallisia puhdistusaineita.

Marmorikuvioisten keraamisten laattojen ohella talon tunnelmallisessa saunatilassa on hyödynnetty tehostelaattana 3D kuvioitua Luminastone-laattaa, jonka kaunis profiili ja greige sävy luovat koti spa tunnelmaa. Tutustu ABL-Laattojen valikoimaan ja ole yhteydessä, kun tarvitset täydelliset keraamiset laatat projektiisi. Toimitamme laattoja kaikkialle Suomeen, kotiin kannettuna.