Keräilylista

ABL Koti: Räätälöidyt ratkaisut asuntorakentamiseen

Luodaan yhdessä kohteeseesi se upein ABL Koti -mallisto, emme malta
odottaa, että pääsemme hommiin!

 

Ota yhteyttä, olemme täällä apunasi >>

ABL Koti on palvelumalli, jossa tuotteet ja ratkaisut räätälöidään kunnioittamaan asuntorakentamisen erityispiirteitä. Laatu ja erottumiskyky asuntomarkkinassa syntyy kodin yksilöllisistä materiaalivalinnoista.

ABL-Laatat toimii rakentamisen ammattilaisten kumppanina. Asuntotuotannon ja -rakentamisen tekijöille luotu ABL Koti palvelukonsepti on meidän tapamme kuunnella, rakentaa ja räätälöidä kohdekohtaiset mallistot taidokkaasti, teknisten ja visuaalisten tarpeiden mukaan ja budjetissa pysyen.

Lataa esite >>>

ABL Koti – palvelut asuntotuotantoon

Emme tarjoa yhtä valmisratkaisua jokaiselle: haluamme kuunnella ja ymmärtää kohteesi luonnetta ja erityispiirteitä. Valikoima räätälöidään ja rakennetaan huolella. Tärkeintä on, että lopputulos on oikea.

Oma yhteyshenkilö

Oma yhteyshenkilösi on apunasi kaikessa, suunnitteluvaiheesta toteutukseen, projektista seuraavaan. Jatkuva yhteistyö nimetyn asiantuntijan kanssa takaa sujuvan viestinnän, yhteisymmärryksen ja asioinnin.

Oma mallisto

Käytettävissäsi on koko laaja, yli 50 tehtaan tuotteet kattava laattavalikoimamme. Meidän tehtävämme on helpottaa työtäsi – ehdotamme oikeat tuotteet kohteeseen teknisten ja visuaalisten toiveidesi perusteella. Räätälöity ja oma mallistosi luodaan sinulle. Käytössämme on kymmeniätuhansia vaihtoehtoja, joista osaava asiantuntija poimii ne oikeat.

 

Omat näyttelyt

Sinua ja kohteesi asukkaita palvelevat näyttelytilat ABL Lab, ABL-Laatat Siltamäki ja ABL-Laatat Tampere.

Oman aikataulusi mukaan

Kun olemme luoneet projektiin malliston, pidämme sitä varastossa ja toimitamme tuotteita työmaan aikataulun mukaisesti. Logistiikkapalvelut kaikkialle Suomeen.

Omat erikoisratkaisut

ABL Leikkaamo on apunasi toteuttamassa erikoisratkaisut ja viimeistelyt tuotteisiin, esim. jiirityöstöt, porraslaattojen uritukset / pyöristykset, jalkalistat, keraamiset tasot ja allaskalusteet.

Liekitä inspiraatiota!

Loimme esitteen siitä, miten oma ABL Koti -mallistosi voisi rakentua kolmella erilaisella budjetilla, pääset lataamaan sen alta.

ABL Yksiö on kokonaisuutena edullisin, eikä laadusta tai lopputuloksesta tarvitse tinkiä. ABL Kaksiossa budjetti on keskitasoa, siinä panostus on laadukkuudessa ja ajattomassa kokonaisuudessa. ABL Kolmio -tasoinen mallisto takaa, että kohde säväyttää ja herättää kiinnostusta heissä, ketkä etsivät laadusta sitä parhainta.

Laaja valikoima, laadukkaat tuotteet ja oheistarvikkeet, varastoinnin ja logistiikan palvelut sekä mittatilaustöitä tuottava ABL-Leikkaamomme ovat jokainen osaltaan varmistamassa projektisi onnistumista. Olet aina lämpimästi tervetullut ABL-Laattojen kotitaloon!

Asiasanat: #asunnot #asuntotuotanto #rakennukset #rakennustuotanto #rakentaminen #talonrakennus