Keräilylista

Vahvana vuoteen 2020: ABL-Leikkaamo kasvattaa palvelutarjontaa

Kiinnostuitko ABL Leikkaamon toteutusmahdollisuuksista omaan projektiisi? Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä paras ratkaisu.

ABL-Laatat investoi ja kehittää leikkaamon palveluja uudelle tasolle.

ABL-Laatat investoi ja kehittää leikkaamon palveluja uudelle tasolle. Uusilla investoinneilla parannetaan toimintavarmuutta, panostetaan vahvasti keraamisten tasojen tuotantoon sekä laajennetaan palvelurepertuaaria kokonaisuudessaan. Vuoden 2020 alusta uudistunut leikkaamo pääsee täydellä teholla liikkeelle.

ABL-Leikkaamo on ollut vahvassa kasvussa viime vuosina, ja ABL-Laatat haluaa investoida sen kehittämiseen.

Loppusyksystä tuotantoa vahvistetaan ja toimintakykyä varmistetaan useilla eri toimenpiteillä. Leikkaamoon on hankittu uusi vesileikkuri sekä 400m2 lisätila nykyisten toimitilojen yhteyteen Kirkonkyläntie 103:ssa, Helsingin Siltamäessä. Palvelukapasiteetin tuplauksessa on kyse ennen kaikkea toimintavarmuuden parantamisesta.

– Tuotantoprosessissa tunnistettiin tietyt pullonkaulat, jotka on nyt pystytty ratkaisemaan. Kapasiteetin kasvattaminen lisää toimintavarmuuttamme. Tuotantoprosessi on turvatumpi, kun konepuoli on tuplattu, kertoo ABL-Laattojen toimitusjohtaja Henri Forsman.

Keraamisten tasojen suosio jatkaa kasvua

ABL-Laattojen keramisten keittiötasojen suosio on kasvanut vahvasti: keramiikka on kestävä ja ekologinen luonnonmateriaali, jolla on vahvat tekniset ominaisuudet sekä kaunis, luonnollinen ulkoasu. Tämä saa yhä useamman valitsemaan keramiikan keittiöntasojen materiaaliksi.

Leikkaamo keskittää jatkossa keraamisten tasojen tuotannon täysin omaan supersoluunsa, jossa vesileikkuri, CNC-kone sekä oma kokoonpanolinja tuottavat suomalaisena käsityönä tasoja niin suomalaisten kotien keittiöihin kuin julkisiin tiloihinkin.

Tämä myös kasvattaa palvelurepertuaaria kaikilla osa-alueilla. ABL-Leikkaamolla on täydet valmiudet ja huippuosaaminen keraamisten suurlaattojen ja luonnonkiven työstämiseen, myös erikoisratkaisuihin ja artesaanitöihin, kylpyhuonekalusteisiin ja julkisivuratkaisuihin.

Leikkaamon muutostyöt ja laajentuminen viedään läpi loppuvuoden 2019 aikana, ja Leikkaamo aloittaa täydellä teholla ja uudistuneella palvelukapasiteetilla alkuvuodesta 2020.