Keräilylista

Suurlaatta kylpyhuoneessa, Tampere

Keraaminen suurlaatta on täydellinen valinta kylpyhuoneen pintamateriaaliksi. Sen saumaton vaikutelma ja suuret pinnat säväyttävät kaikenkokoisissa kylpyhuoneissa. Tämän kylpyhuoneen sisustussuunnittelusta vastasi Studio Johanna Hernesniemi.

Suurlaatan suuret mitat tarkoittavat vähemmän saumoja, mikä tekee pinnasta helpommin puhdistettavan ja ylläpidettävän ja kylpyhuoneesta kokonaisuutena raikkaan.

Suurlaattojen valikoima on laaja ja monipuolinen – kuoseissa on modernia minimalismia, luonnonläheisiä sävyjä, marmori- ja kivijäljitelmiä laajalla skaalalla. Tämän tamperelaiskodin kylpyhuoneeseen valittiin Nature Mood -sarjasta sävy Tundra koossa 60x120, comfort-pinnalla R9/R10 R+PTV (yhteensä 8,00 m²). Suurlaatta jatkuu saumattomasti suihkutilasta saunan puolelle.

Asiantuntevat myyjämme auttavat mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivat suurlaatat ja ABL PRO myymälästä ammattilaatoittajat saat neuvot ja tuotteet niiden asennukseen. Tule käymään myymälässämme tai ota yhteyttä, niin autamme luomaan unelmiesi kylpyhuoneen suurlaattojen avulla.