Keräilylista

ABL For Good hyväntekeväisyys

abl laatat for good

ABL-Laatat tekee hyvää yhteisöjen kanssa – #ABLForGood! Yrityksen menestystä ei mitata vain neliömetreissä tai euroissa, vaan millainen vaikutus sillä on ympäröivään maailmaan. Vastuullinen toimintatapa on ollut aina keskeinen osa ABL-Laattojen arkipäivää, arvoja ja strategiaa, ja vastuullisuuden merkitys toiminnassamme ja ympäristössämme kasvaa jatkuvasti. 

Jos sinäkin työskentelet rakentaaksesi parempaa maailmaa ja haluat tehdä hyvää tekevää yhteistyötä kanssamme, ota meihin yhteyttä ja kerro meille tuotelahjoitusta kaipaavasta projektistasi Täytä hakemus ja lähetä se sähköpostitse >>.

Kerro meille hakemuksessa:

  • Projektin tyyppi
  • Millaisia tuotteita tarvitsisit projektiisi
  • Monta laattaneliömetriä tarvitaan
  • Mikä on projektisi aikataulu
  • Saadaanko projektista sen valmistuttua ammattilaisen ottamat kuvat
  • Onko projektillasi verkkosivustoa, johon voisimme tutustua?

 

ABL Tekee Hyvää – #ablforgood

Lahjoitamme hyväntekeväisyyteen

ABL-Laatat lahjoittaa vuosittain hyväntekeväisyyteen. Tuemme mm. Hope ry:n työtä, sekä
Ukrainan sodan uhreja vuonna 2022
Saksan suurtulvien uhreja vuonna 2021
Suomalaisia vähävaraisia lapsia Unicefin kautta vuosina 2019, 2021

 

Tukea kotimaiselle muotoilu- ja suunnittelukoulutukselle

ABL-Laatat on mukana tukemassa suomalaista arkkitehtuuri-, suunnittelija- ja muotoilukoulutusta. Olemme olleet mukana opiskelijaprojekteissa sekä tukeneet suoraan alan opiskelijoita.
Esimerkiksi toteutimme yhteistyössä Metropolian muotoiluopiskelijoiden kanssa keramiikan oppimisprojektin ja näyttelyn Helsingin Design Weekille 2019.

Yli 1000m2 lahjoituksia laatoitusalan oppilailaitoksille


Yrityksemme perustamisesta lähtien olemme lahjoittaneet ja toimittaneet laatoitusalan oppilaitoksille ilmaiseksi laattoja oppimismateriaaleja.

100% suomalaisessa omistuksessa

Olemme 100% kotimaisessa omistuksessa oleva yritys ja verojalanjälkemme jää kokonaisuutena Suomeen. Meille on tärkeää, että meillä on tuotanto Suomessa ja voimme lisätä kotimaisia työpaikkoja, työllistämme omalla toiminnallamme ja käytämme kotimaisia palveluita.