Keräilylista

Sopro eScann turvaa vedeneristyksen eheyden

Kiinnostuitko Sopro-tuotteiden mahdollisuuksista? Ota yhteyttä, etsitään sopiva kokonaisjärjestelmä projektiisi.

Sopro eScann turvaa vedeneristyksen eheyden

Sopron kehittämä Sopro eScann® tunnistaa mahdolliset ongelmat vedeneristyksessä pintaa syvemmältä. Nopea ja tehokas tarkastusmenetelmä soveltuu Sopron sementti- ja reaktiohartsipohjaisille vedeneristysjärjestelmille.

Sopro eScann® -laitteen avulla on mahdollista tunnistaa sementti- ja reaktiohartsipohjaisissa vedeneristyspinnoissa ongelmakohdat. Sopro eScann® -järjestelmä on osa Sopron kokonaisvaltaista suunnittelu- ja kohdeneuvontapalvelua.

Uimahalleihin, kylpylöihin – vaativiin projekteihin

Sopro eScann® on laadunvalvonnan apuväline, jolla voidaan parantaa vedeneristyksen laadukkuutta ja turvallisuutta vaativissa projekteissa, esimerkiksi uimahalleissa kylpylöissä ja muissa voimakkaan kosteusrasituksen kohteissa.

Sopro eScann® mittaa vedeneristettä vuotovirtaharjaksella. Mikäli laite havaitsee murtumia, huokosia, koloja tai kohtia, joissa eristemassaa on liian ohuelti, se muodostaa kipinäpurkauksen ja antaa signaaliäänen. Myös monikerroksisissa pinnoitteissa paksuus saattaa vaihdella ja näin löytyä kohtia, joissa pinnoitetta on liian ohuelti. Usein kyseisiä kohtia on vaikea havaita paljain silmin.

Järjestelmä on yhteensopiva Sopron yleisimpien laastien ja sementti- ja reaktiohartsipohjaisten vedeneristystuotteiden kanssa, etenkin korkeatehoisen Sopro TDS 823 - TDS 2-K vedeneristysmassan kanssa

(Testausmenetelmän DIN 55670-standardi: Pinnoitteiden testaus jännitteen avulla murtumien ja huokosten paikantamiseksi)

● Yhteensopiva Sopron sementti- ja reaktiohartsipohjaisten vedeneristystuotteiden kanssa

● Kokonaisvaltaista vedeneristyksen laadunvalvontaa ja turvallisuutta

● Tunnistaa nopeasti ja tehokkaasti vedeneristyspinnoitteessa olevat murtumat, huokoset sekä kolot

● Toimintavarmuus ja helppokäyttöisyys

Sopro eScann® järjestelmäkuvaus

Sopro eScann® järjestelmäkuvaus - tuotteet vedeneristyksen turvaamiseen

Sopro on yksi Euroopan johtavista laatoitusainevalmistajista. Tuotekehitykseen ja -innovaatioihin keskittynyt Sopro tarjoaa suuren valikoiman tuotteita ja järjestelmiä laatoitukseen ja vedeneristykseen haastavissa olosuhteissa. ABL-Laattojen asiantuntijoilta saat ratkaisut projektiisi, erikoisratkaisuista peruskorjaamiseen.