Keräilylista

Kauppakeskus Lippulaiva, Espoo

Kauppakeskus Lippulaivan lattialaatoilla on suuri vaikutus sekä tilan käytännöllisyyteen että sen visuaaliseen ilmeeseen

Lippulaiva on kaupunkikeskus, joka on viihtymisen ja yhdessäolon paikka Espoossa. Kauppakeskuksen pääarkkitehti ARCO – Architecture Company, sisustusarkkitehti Franz Design. Kohde voitti kansainvälisen Emilgroup Project Awardsin Creativity-kategorian 2023.

Kauppakeskuksen lattioilla on suuri vaikutus sekä tilan käytännöllisyyteen että sen visuaaliseen ilmeeseen – ABL-Laattojen EGO Grigio lattialaatta antaa Lippulaivalle ominaisen ilmeen tyylikkäällä ja hillityllä kivikuosillaan. Keraamiset lattialaatat ovat erinomainen valinta kauppakeskuksille monista syistä. Ne ovat erittäin kestäviä, helposti puhdistettavia ja niiden ulkonäkö säilyy vuodesta toiseen, vaikka lattioita kuluttavat suuret ihmisjoukot, kauppakärryt, rullakot ja koneet.

Ota meidät avuksi kauppakeskusprojektiisi ja muihin julkisen tilan suunnitteluhankkeisiin, etsitään keraamiset lattialaatat juuri kohteesi yksilöllisiin tarpeisiinsa ja estetiikkaan.