My Quote

Keraamiset pinnipöydät

Kiinnostuitko keraamisista pyöreistä pöydistä ja pöytälevyistä? Ota meihin yhteyttä ja kerromme lisää.

ABL-Laatat pinnijalkapöydät on valmistettu kierrätyshengessä keraamisesta suurlaatasta.

Nämä pienet pyöreät pinnijalkapöydät ovat syntyneet kierrätyshengessä, keramiikan hukkapalat hyödyntäen.

Pöydät on suunniteltu ja valmistettu ABL-Laatoilla, omassa leikkaamossamme. Erä näitä pikkupöytiä on nyt myynnissä myymälässä.

ABL Leikkaamostamme valmistuu vuosittain yli tuhat keraamista tasoa mittatilaustöinä. Materiaali halutaan hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti, viimeistä palaa myöten. Siitä syntyi idea – tasojen hukkapaloista voisi valmistaa monikäyttöisiä pikkupöytiä. Kestävää ja ajatonta tyyliä tukemaan valittiin kotimaiset, Pinnijalkapoikien valmistamat pinnijalat. 

Keramiikka on luonnonmateriaaleista - savesta, kvartsista ja maasälvästä – kuivapuristettu ja poltettu 1250 asteessa. Keramiikka kestää käyttöä: voit laskea sille kuuman pannun tai läikyttää vettä, eikä se mene miksikään. Tiivis pinta tekee siitä ihanteellisen pöytätason.

Pyyhi vain puhtaaksi, muuta hoitoa se ei kaipaa. Keramiikka säilyttää värinsä ja ulkomuotonsa vuosien saatossa, saat nauttia sen ominaisuuksista pitkään.

Erä leikkaamon hukkapaloista leikattuja pikkupöytiä on nyt myynnissä myymälässämme ja ABL Labilla, löydä oma pikkupöytä kotiin. Pöytiä on saatavilla valkoisin, mustin ja messinkisin pinnijaloin. Pöydät ovat halkaisijaltaan 60cm, 70cm ja 80cm. Pöytien korkeudet 30, 40 ja 45 cm. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan pinnipöytiin ja laattoihin!