My Quote

ABL Leikkaamo palvelee suunnittelua ja rakentamista

ABL Leikkaamo, Mikos Kitsatis

Blogin kirjoittaja on Mikos Kitsatis,
ABL-Laattojen Leikkaamopalveluiden myynti ja asiakkuudet

 

ABL Leikkaamo on suunnittelun ja rakentamisen toteutusapuna kaikissa hankkeissa, joissa on tarve saada luonnonkivestä tai keramiikasta korkeatasoista ja viimeisteltyä pintaa.

Vuosi 2024 on täynnä mahdollisuuksia: olemme päivittäneet viime vuosina laitekantaa, osaamista ja prosesseja sekä päivitämme jatkuvasti varastossa olevaa keraamisen suurlaatan valikoimaa.

Useamman vuoden omakohtaisella kokemuksella voin sanoa, että keramiikka on erinomainen tasomateriaali. Kemiaa tuntevalle voisi kuvata, että taso on inertti – se tarkoittaa ainetta, joka ei reagoi kemiallisesti muiden aineiden kanssa. Käytännössä se ei siis ime tahroja, likaa, kemikaaleja, UV-säteitä eikä edes vettä itseensä. Se pysyy vuodesta toiseen ihan saman näköisenä, tiskivedellä ja talouspaperilla putsaan oman tasoni, eikä se vaadi mitään huoltokäsittelyjä. Voit katsoa lisätietoa keraamisista tasoistamme täällä.

Mitä uutta sitten 2024? Kehittynyt leikkausteknologia mahdollistaa yhä suuremmat ulottuvuudet ja yhtenäiseltä näyttävät, lähes saumattoman pinnat – tason voi verhoilla kokonaisuudessaan keraamisella 6 mm levyllä ja kun keittiöön ei haluta yläkaappeja, voidaan yhtenäinen levymäinen välitila nostaa vaikka katon korkeuteen saakka saumattomasti. Päivittyvästä varastomallistostamme voin tiisata jo sen verran, että väriä on tulossa lisää – pysy siis kuulolla.

Visiot todeksi – ota meidät avuksi projektiisi

Me ABL-Laatoilla haluamme tarjota työkalut ja ammattiosaamisemme kotimaista suunnittelutyötä tukemaan sekä helpottaa rakennushankkeiden toteutusta.

Kun sinulla on mielessä jokin visio – olkoon se villikin toive kivestä ja keramiikasta – ota meihin yhteyttä, niin me ratkaisemme toteutuksen. 

Tilausvalikoimassamme on yksistään yli 300 väriä ja kuosia erilaisia porcellanatoja, joista voi luoda pintaa julkisivuista uima-altaisiin, ja projektimyynnistämme saat mallit sekä esitteet. Projektimyynti on apunasi oikean tuotteen määrittämisessä. Hankkeen käynnistyessä pidämme palaverin, jossa käydään vielä läpi kaikki detaljit ennen toteutusta.  Laadukkaat toteutukset varmistamme omalla prosessilla, jota kehitetään jatkuvasti – tähtäimessä on aina tyytyväinen asiakas.

Vastuullisia valintoja keittiössä


Keramiikka on 100% luonnontuote, sertifioidusti elintarviketurvallinen ja soveltuu niin yksityisiin kuin kaupallisiinkin keittiöihin.

Suurlaattamallistomme tulee Euroopasta, ja eurooppalaiset keramiikkavalmistajat kehittävät ja optimoivat keraamisten laattojen valmistusprosesseja koko ajan ekologisempaan suuntaan – esimerkkeinä vettä säästävä ja täysin vesipohjainen kuviointitekniikka, jolla keraamiseen laattaan saadaan kiven tuntu ja ulkoasu viimeistä piirtoa myöten. Toinen valmistajamme myös lanseerasi oman CarbonZero -ohjelman, jolla se kompensoi 110% laattamateriaalin laskennallisen hiilijalanjäljen koko sen elinkaaren ajalta.

Omassa tuotannossa kierrätämme kaikki materiaalit ja tutkimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia hukkamateriaalin hyödyntämiseen yhteistyökumppaniemme kanssa – jos sinulla herää ajatuksia siitä, mihin keramiikkaa voisi hyödyntää, älä epäröi ottaa yhteyttä, niin keskustellaan lisää!