Keräilylista

Satapsykiatria, Pori

Porin Tiilimäelle rakennettu Satapsykiatrian S-rakennus on aivan uusi sairaalarakennus, jonka suunnittelusta vastasi Raami Arkkitehdit Oy.

Satasairaalan julkisivuihin valittiin Kerapanel® KeraTwin julkisivulankut sävyissä 410 kerma, 409 raudanharmaa, 419 musta ja 411 ochre (lasittamaton), sekä erityisellä 3D-muotoprofiililla.
Satasairaalan julkisivuverhouksessa on käytetty kokoja 200 mm, 300 mm ja 500 mm korkouisia lankkuja pituuksissa 700–1350 mm. Julkisivulankut kiinnitettiin hakaskiinnityksellä. Taustatuulettuva julkisivuverhous on helppo ja tehokas asentaa niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiin.

Keraamiset, julkisivuverhoiluun luodut Kerapanel® KeraTwin julkisivulankut ovat arkkitehtonisesti monimuotoista julkisivumateriaalia. Pintojen muotoja, värejä ja kokojen skaala on mahdollisuus räätälöidä hyvin yksilöllisesti sekä yhdistellä toisiinsa arkkitehtonisten tavoitteiden mukaan. Mallistossa on laaja väripaletti harmonisesti yhteensopivia värejä täydennettynä kontrastiväreillä. Satasairaalaa verhoavat keraamiset julkisivulankut on pinnoitettu poltossa pysyvästi itsestään puhdistuvalla Hytect-pinnoitteella.