Keräilylista

Kuinka ostan keraamisen ABL tasonABL taso on Avainlipputuote

 

 

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan
ABL tasomalleihin ABL-Laattojen myymälään
Katso yhteystiedot.

 

Keraaminen työtaso keittiössä on monen koti- ja ammattikokin valinta, kun halutaan taso, joka kestää käyttöä, kulutusta ja on ympäristöystävällinen. 

Keittiösuunnittelussa on monta yksityiskohtaa: keittiön tyyli, värit ja materiaalit. Ehkä olet jo tehnyt ominaisuuksien vertailua, ja päätynyt keraamiseen keittiötasoon? Täältä voit vielä tutustua keraamisen keittiötason ominaisuuksiin.

Kun on aika tehdä keraamisen tason hankinta, käydään läpi vielä muutama vaihe, joilla varmistetaan että kaikki sujuu sulavasti tilauksesta asennukseen.

Näin syntyy ABL taso

1. Haluamme varmistaa, että sinulla on kaikki tarvittava tieto ennen tilauksen tekoa. Haluamme olla myös mahdollisimman paljon apuna, jotta keittiöremonttisi onnistuu.

Tehdään tilauksesta tarkka suunnitelma.

2. Kun olet hyväksynyt tarjouksemme on aika lähteä katsomaan tilausta varten tarvitsemamme yksityiskohdat. Tilaamme materiaalin, jos se ei ole varastovalikoimastamme ja varaamme materiaalin jos on.

Saat samalla myös ennakkolaskun materiaalista tämän vuoksi. Saat meiltä tämän infopaketin tilauksen suunnittelun tueksi.
Olemme apunasi koskien kaikkia kysymyksiäsi tuotteidemme ja palvelujemme suhteen.

Tila on valmis mitattavaksi.

3. Ilmoita meille kun tila on valmis mitattavaksi tasoa varten. Taso valmistetaan tarkkojen mittojen mukaan, eikä sitä ole mahdollista muokata leikkaamisen jälkeen. Varmistetaan siis, että mitat otetaan oikein.

Varmista, että keittiökalusteet ovat kiinnitettyjä ja asennettuina ennen sovittua mittausajankohtaa. Koita varmistaa, että kaikki tilaa koskevat muutokset on valmiita tai ne muuten huomioidaan mittauksessa.
Muista perua mittaus ajoissa, jos tila ei ole valmiina, perumatta jäänyt mittaus jota ei voida suorittaa tilassa joudutaan silti perimään ja joudumme varaamaan uuden ajan.

4. Mittojen ottamisen jälkeen voimme valmistaa työstökuvat leikkuuta varten. Työstökuvissa huomioidaan mittojen lisäksi kaikki tarvittavat aukot mm. hanoille, pistorasioille, liedelle ja altaalle. Samalla sovimme altaiden liesien kiinnityksestä ja reunojen viimeistelystä. Näihin saat meiltä ohjeet! Lähetämme sinulle valmiit työstökuvat hyväksytettäväksi.

5. Aloitetaan tason valmistus.
Tuotantoaika alkaa tästä.

Kohta voidaan alkaa hommiin! Kun olet hyväksynyt työstökuvat, alkaa ilmoitettu tuotantoaikamme 4-6 viikkoa.
Olemme Sinuun yhteydessä ja ilmoitamme arvioidun valmistusajan. Arvioitu toimitusaika määräytyy sen mukaan, miten saamme tason työjonoon.

Entäpä, jos tilauksen tietoja muokataan tai asennettavaan tilaan tulee muutoksia? Silloin joudumme aloittamaan uudelleen kohdasta, 2, 3 tai 4, riippuen muutoksista. Myös tuontantoaika siirtyy tällöin.

6. Työjonosta katsottuna ajankohtana tason työstäminen aloitetaan.

Työkuvat ajetaan koneelle, materiaalit asetetaan työtasolle ja leikkuut aloitetaan. Leikkaamisen jälkeen taso viimeistellään, siihen asennetaan altaat ja liedet sekä mahdolliset tuki rakenteet. Lopuksi taso pakataan.

7. Uusi taso on valmis!

Tasolle sovitaan tarkempi asennusaika ja taso tullaan asentamaan. Jos asennusta ei ole tilattu kauttamme, taso ilmoitetaan valmiiksi noudettavaksi.
Lopuksi uusi taso on valmis ja asennettu, ja voit olla siihen tyytyväinen. Voit vielä katsoa referenssejä keraamisista tasoista täältä.

 

Tiedämme, että remonteissa on monta eri asiaa päätettävänä ja monta eri materiaalia ja yksityiskohtaa tunnettavana. Me toivomme, että voimme olla avuksi niissä kysymyksissä ja asioissa, jotka ovat omaa osaamistamme – ota yhteyttä, niin voimme tehdä sinulle ohittamattoman keittiötasotarjouksen.