Keräilylista

Metosin toimisto, Tampere

Keraaminen taso - Keittiösaareke - Metosin Tampere - ABL-Laatat - ABL Leikkaamo

– Keittiö on ensimmäinen asia jonka Metosinin toimistoon astuessa näkee, joten sen haluttiin olevan myös edustava ja tyylikäs. Siksi valitsimme keittiön saarekkeeseen ja välitilaan todella näyttävän suurlaatan ja teimme tuosta pinnasta oikeastaan koko tilan jujun, kertoo sisustusarkkitehti ja kohteen pääsuunnittelija Laura Räihä.

Asiakas toivoi keittiöstä toimivaa avokeittiötä, johon on helppo tulla, kodinomaista kokoontumispaikkaa koko työyhteisölle, jonka äärellä voidaan myös järjestää firman erilaisia isojakin tilaisuuksia ja juhlia. Helppo kulku keittiöön monesta suunnasta oli myös toiveissa ja saarekkeen äärellä on kätevä napata nopeat espressot tai tarjota kahvit siinä tilassa asiakkaille.

– Tilasta ei haluttu jäykkää toimistomaista kokonaisuutta vaan tyylikästä, lämmintä tummanpuhuvaa ja kodinomaista. Kokonaisuuden tyyliin löytyi sopiva suurlaatta ABL-Laattojen valikoimista. Keittiö näkyy moneen suuntaan toimistossa, sen ei haluttu kuitenkaan näyttävän liikaa keittiöltä pikkuisine laattoineen, vaan tyylikkäältä osalta kokonaistilauunnitelmaa, myös siksi suurlaatta oli selvä valinta.

Millaisia kokemuksia sisustusarkkitehdilla on ABL-Laattojen keraamisesta suurlaatasta?

– Materiaalina suurlaatta on helppo puhtaanapidonkin kannalta, se on myös kestävä ja tyylikäs. Lyhyt toimitusaika tässä varastotuotteessa oli myös plussaa, toki työstöihin menee oma aikansa, mutta toimitusaika oli kuitenkin suhteellisen lyhyt, Räihä kertoo. – Asiakas on ollut lopputulokeen ja ilmeeseen hyvin tyytyväinen.

Pääsuunnittelija/sisustusarkkitehti Laura Räihä ja avustava suunnittelija Katariina Laakso
IT-yritys Metosinin keittiösaareke ja välitila: suurlaatta ABL-Laatat Calacatta Black Smooth