Keräilylista

ABL-Laatat Hotel Maria projektissa: Kansainvälisen tason designia

Vuosi:
2023

Suunnittelu:
Jaakko Puro Oy /Puroplan Oy

Rakennusurakoitsija:
Fira Rakennus Oy

The Hotel Maria on kansainvälisen tason luksushotelli, joka on noteerattu Forbesin listauksessa loppuvuoden 2024 maailman parhaiden hotelliavausten joukkoon. Hotellin elämyksellisyyttä lisäävät kylpyhuoneet on laatoitettu ABL-Laattojen projektivalikoiman tuotteilla.

The Hotel Marian visiona on luoda Pohjoismaiden paras hotellikokemus. Keskiössä on asiakkaiden saama elämyksellisyys ja kokemuksellisuus, jota on pyritty maksimoimaan kaikki aistit huomioiden. Hotellin layout- ja sisustussuunnittelusta on vastannut Jaakko Puro Oy /Puroplan Oy.

Elämykselliseen SPA-kokemukseen on panostettu – leikkauspalvelu customoi lattialaatat

Elämyksellisyyden luomisessa keskeistä on The Hotel Marian monipuolinen ja ylellinen huonetarjonta. Hotellien ylellisissä kylpyhuoneissa pinnoilla on ABL-Laattojen laadukkaita designlaattoja. Kohteeseen räätälöitiin ja leikkautettiin kalanruotolaatat kylpyhuoneiden lattioihin halutussa värissä ja koossa. ABL-Laattojen leikkauspalvelun avulla kaikki valikoimamme laatat saa halutussa muodossa ja koossa, asennusvalmiina.

SPA-kokemuksen voi aistia niin luksuskylpyhuoneissa kuin hotellin Maria Spa & Wellness osastolla, jonne ABL-Laatat on myös toimittanut allasosaston keraamisia erikoistuotteita ja -laattoja.

The Hotel Maria kantaa ensimmäisenä hotellina Suomessa kansainvälisen Preferred Hotels & Resorts Legend Collection -brändimerkkiä, joka myönnetään vain maailman parhaille hotelleille. The Hotel Maria avautuu kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen vaihe on nyt valmis alkuperäisen aikataulun mukaisesti, kun Mariankadun puoleinen päärakennus ja keskirakennus piha-alueineen ovat kunnossa. 

 Hotellirakentamisen toinen vaihe sisältää Liisankadun ja Maneesikadun puoleisten rakennusten sisätyöt, jotka valmistuttuaan tuplaavat hotellin käytössä olevan huonemäärän. Toisen vaiheen valmistuminen on ajoitettu kesäkaudelle 2024, kerrotaan The Hotel Marian lehdistötiedotteessa (lähde: STT).

Räätälöidyt ratkaisut jokaiseen projektiin ja custom design leikkauspalvelut apunasi
.

Laatat ja luonnonkivi siinä muodossa ja koossa kuin haluat. Kaikki valikoimassamme olevat laatat on mahdollista leikata siihen kokoon ja muotoon kuin haluat.

.

Hotellin kylpyhuoneiden lattialaatoitus on täysin uniikki, custoimitu leikkauspalvelujemme avulla. Kohteeseen toteutettiin räätälöidyt kalanruotolaatat – suunnittelijan määrittelemässä koossa ja värissä.

.

Rakennusperintöä ja alkuperäishenkeä kunnioittavia pintoja. Kohteen kylpyhuoneisiin toteutettiin räätälöidyt laattaboordit seinälaatoitukseen, jotka kunnioittavat alkuperäisrakentamisen ajankohtaa vuosilta 1885–1930. ABL-Laatoilta löytyy aina eri tyylisuuntauksia ja aikakausia kunnioittavia laatoitusratkaisuja.