My Quote

Tiesitkö: Pihalaatat voi asentaa asennustukien päälle

Piharakentamisessa kannattaa hyödyntää ABL-Laattojen keraamiset pihalaatat. Tutustu valikoimaan showroomeilla ja nettisivuillamme.

Keraamiset pihalaatat on mahdollista asentaa erityisten asennustukien avulla.

Keraamiset pihalaatata par­vek­keil­la ja te­ras­seil­la voi asen­taa kel­lu­va­na erityisten asennustukien avulla. Parvekkeen lattian tai terassin pohjan ja laatan väliin jää­vään il­ma­ti­laan saa­daan esi­mer­kik­si ul­ko­va­lo­jen johdot ja muu tek­niik­ka kä­te­väs­ti pii­loon.

 Kor­keus­sää­det­tä­vien ja ni­vel­let­ty­jen asen­nus­tu­kien avulla keraamisia pihalaat­to­ja voi­ hel­pos­ti asen­taa myös epä­ta­sai­sil­le ja viet­tä­vil­le alueil­le. Niiden an­sios­ta on myös mah­dol­lis­ta käyt­tää isom­paa laat­taa terasseilla ja parvekkeilla, joissa tar­vi­taan kaadot – perinteinen 30x30cm ulkolaatta tekeekin jo kovaa vauhtia tilaa 60x60cm kokoa oleville ulkolaatoille myös parvekkeilla.

20mm Raised Outdoor Floor mahdollistaa sen, että 2 cm paksut pihalaatat voi asentaa irtonaisina ilman laastia ja sauma-aineita suoraan asennustukien päälle. Asennuksen voi tehdä pysyvänä ratkaisuna parvekkeelle, terassille tai hulppean penthousen katolle, mutta se sopii myös väliaikaiseksi ratkaisuksi kesäpation, ravintolan terassin tai pop-upin pihalaataksi.

Tutustu pihalaattojen valikoimaan

ABL-Laattojen keraamiset pihalaatat on mahdollista asentaa erityisten asennustukien avulla.

9 hyvää syytä valita keraaminen pihalaatta ja kelluva asennus
.

Helppo asentaa, DIY-henkiselle helppo nakki! Asennus onnistuu säällä kuin säällä, vaikka pakkasella tai sateella

.

Nopea asennus: ei tarvitse odottaa laastin kuivumista tai puhdistaa laattoja sauma-aineista

.

Kompakti ja siisti työmaa – ei tarvita isoa arsenaalia erilaisia työkaluja, ei sotkua ja roiskeita

.

Pitkän elinkaaren pihalaatta, joka kestää aikaa ja käyttöä – aurinko, lämpötilavaihtelut ja ajan hammas eivät huononna laatua

.

Laattoja voi nostaa ne pois paikoiltaan: jos asennuksen jälkeen tulee tarve vetää lattian alle sähköjohtoja tai muuta tekniikkaa, se onnistuu

.

Helppo asettaa halutut kaadot ja säätää niitä

.

Helppo pitää puhtaana ja huoltovapaa – vain tavallinen pesu neutraalilla puhdistusaineella tarpeen mukaan