My Quote

Hytect-pinnoite pitää julkisivulaatat puhtaana

Kiinnostuitko Hytect-pinnoitetuista julkisivutuotteista? Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä paras ratkaisu projektiisi.

ABL-Laattojen keraamisiin laattoihin on saatavilla titaanidioksidipinnoite. Titaanidioksidipinnoitteen puhdistusmekanismi perustuu fotokatalyysiin: valo aktivoi hapen, joka hajottaa bakteerit ja mikrobit. Sade huuhtoo lian mukanaan, ja pinta on yhtä puhdas kuin uutena.

ABL-Laattojen keraamisiin julkisivulevyihin ja julkisivulankkuihin on saatavilla itsestään puhdistuva titaanioksidipinnoite, eli Hytect-pinnoite.

Hytect-pinnoitettujen julkisivulaattojen puhtaanapito on todella helppoa. Valon, hapen ja veden synnyttämä reaktio puhdistaa seinälaatat automaattisesti. Hytect-pinnoite puhdistaa myös ilmaa, sillä se neutraloi kasvihuonekaasuja ja ympäristöpäästöjä.

Titaanidioksidi (TiO2) on titaanipigmentti, jota käytetään muun muassa elintarvikkeiden ja kosmetiikan valmistuksessa. Titaanidioksidipinnoitteen puhdistusmekanismi perustuu fotokatalyysiin: valo aktivoi hapen, joka hajottaa bakteerit ja mikrobit. Sade huuhtoo lian mukanaan, ja pinta on yhtä puhdas kuin uutena.

Titaanidioksidiviimeistely poltetaan laatan pintaan korkeassa lämpötilassa, joten se kiinnittyy lujasti, kestää koko laatan elinkaaren ajan eikä erotu silminnähden mitenkään.

Näin Hytect-pinnoite toimii

1. Pinnalle muodostuu ohut kalvo: Hytect-pinnoite tekee julkisivun pinnan hydrofiiliseksi eli vesihakuiseksi. Vesi kulkee ohuena kalvona laatan pintaa pitkin, se tunkeutuu lian alle ja pesee lian pois. Ei valumajälkiä laattapinnoilla.

2. Happi hajottaa bakteerit ja mikrobit: Valo toimii katalyyttina ja aktivoi hapen, joka hajottaa bakteereja ja mikrobeja. Auringon UV-säteet, sade ja tuuli saavat titaanidioksidin neutraloimaan ilmasta typen oksideja, eli päästöistä syntyviä kasvihuonekaasuja.

3. Sateella kaikki epäpuhtaudet ja mikro-organismit huuhtoutuvat Hytect-pinnoitteen päältä. Valokatalyyttinen vaikutus on pysyvä, ja se aktivoituu aina uudelleen ja uudelleen.

Julkisivulaatat: Hytect-pinnoitteen edut

1. Hajottaa bakteereja, sieniä, levää, sammalta ja mikrobeja
2. Laatan alkuperäiset ominaisuudet, kuten murtolujuus ja kemiallisen rasituksen kesto säilyvät
3. Ei vaadi juurikaan huoltoa, alhaiset puhdistuskustannukset
4. Ei ärsyttäviä tai myrkyllisiä aineita
5. Ympäristöystävällinen
6. Pitkä takuuaika
7. Monipuolinen tuotevalikoima