Keräilylista

Ukrainan sodan vaikutukset toimintaamme

Ota meihin yhteyttä

Lue lisää vastuullisuudesta

Vastuu kestävästä kehityksestä on yhteinen asiamme – jokaisen yksityisen ja julkisen toimijan teot sekä valinnat ratkaisevat. Tämä ajatus on aina ohjannut toimintaamme, ja nyt sen merkitys on kirkkaampi kuin koskaan.

Vastuullisena toimijana huomioimme henkilöstömme, asiakkaamme ja yhteistyökumppanit. Haluamme varmistaa myymiemme tuotteiden laadukkuuden sekä ympäristö- ja vastuunäkökulmat.

ABL-Laattojen tuotteista 95 % on valmistettu EU:ssa alan johtavilla ja vastuullisilla toimijoilla. Emme myy tuotteita, jotka on valmistettu Valko-Venäjällä tai Venäjällä.

Kuinka Ukrainan sota vaikuttaa
ABL-Laattojen toimintaan ja tuotteisiin?

  • Tuotteiden saatavuudet ovat toistaiseksi pysyneet normaaleina. Tulemme viestimään muutoksista toiminnassamme herkästi, sekä jatkamme työtämme asiakkaidemme etujen varmistamiseksi kaikissa tilanteissa. Materiaalipula ei ole vaikuttanut keraamisten laattojen valmistukseen tehtaillamme.

  • Keraamiset laatat valmistetaan mineraaleista, joita löytyy maapalloltamme runsaasti.

  • Energian hinnan nousu vaikuttaa myös keraamisten laattojen hintoihin sekä niiden kuljetuskustannuksiin. Kaasun hinnan voimakkaan vaihtelun vuoksi tuotteidemme hinnat sekä rahtihinnat ovat nousseet.  

Olemme täällä kanssasi.

Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä vallitsevassa maailmantilanteessa sekä valmiutta etsimään ratkaisuja mahdollisten tuotevaihdosten osalta.

Etunamme on todella laaja tilausvalikoima sekä kattava varastovalikoima, joten uskomme, että jokaiseen kohteeseen löydetään sopivat tuotteet. Tavoitteenamme on aina minimoida asiakkaillemme koituvat mahdolliset muutokset.

Ajatuksemme ja sympatiamme ovat sodasta kärsivien ukrainalaisten puolella.

abl, ukrainan sodan vaikutukset