Anna meidän helpottaa työtäsi!

Anna meidän helpottaa työtäsi!
Kerro millaista laattaa etsit ja me etsimme sen sinulle puolestasi. 
Laita meidät töihin puolestasi


Palvelumme sekä etänä, että normaalisti turvaohjeita noudattaen.
Saavuthan luoksemme vain jos tunnet olosi terveeksi. Meidät saat kiinni abl@abl.fi ja puhelimitse (09) 350 8700

Myyjiemme vinkkejä laattojen valintaan

Näin valitset kotisi keraamiset laatat.

Keraaminen laatta on kestävä valinta. Valitse pintamateriaaleja, joita rakastat ja löydä oma tyylisi yllättävistäkin inspiraation lähteistä. Ota haltuun sisustusmyyjiemme vinkit laattojen valintaan.

Rakentajan ja remontoijan projektissa on monta liikkuvaa osaa ja päätöksiä pitää tehdä jatkuvasti. Kun talo on piirretty ja rakennuslupa saatu, alkaa pintojen suunnittelu. Laattojen suhteen kannattaa olla liikkeellä hyvissä ajoin ennen laattojen toivottua toimitusaikaa, ABL-Laattojen sisustusmyyjät neuvovat.

Talon tai asunnon pohjakuvat voi lähettää jo ennakkoon ennen suunnittelupalaveria, jotta omalla sisustusmyyjällä on aikaa perehtyä niihin ennen tapaamista. Viimeistään tapaamisessa ne kannattaa olla mukana.

”Suunnittelupalaverissa käydään läpi yhdessä pohjakuvat, uudiskohteen tyyli, värimaailma ja olemassa olevista materiaaleista kuvat – nämä ovat hyviä lähtökohtia laattojen valintaan”, ABL-Laattojen sisustusmyyjä Marika. kertoo suunnittelupalaverin kulusta.

”Uudiskohteessa kannattaa huomioida, että kodin tilat täytyy tarkistaa ja mitata paikan päällä ennen tilausta, että määrälaskelmasta tulee tarkka”, sisustusmyyjä Katarina neuvoo.

”Meille kannattaa varata aika hyvissä ajoin, että suunnittelulle, tilaukselle ja toimitukselle jää hyvin aikaa”, sisustusmyyjä Sanna vinkkaa.

Laattojen valinta: oman tyylin punainen lanka

Suuren laattavalikoiman äärellä rakentajalle tai remontoijalle saattaa tulla hämmennys, mutta se vaihtuu nopeasti oivallukseen siitä, mikä omaan kotiin sopii.

sisustusmyyjä Katan vinkit

ABL-Laattojen sisustusmyyjien vinkkejä kuuntelemalla alkaa inspiraatio ja sisustuksen punainen lanka hahmottua helposti: Pinterestiä ja Instagramia selailemalla saa kiinni erilaisista suuntauksista, ja omasta elämäntyylistä, pukeutumisesta, harrastuksista ja mieltymyksistä löytyy juuri itselle sopivin ratkaisu – olkoon se koiraperheen valinta laatoittaa kaikki lattiat tai vaikka kilpikonnaa varten suunnitellut portaat.

”Vaihtoehtoja katselemalla ja niistä inspiroitumalla oma tyyli avautuu, ja alkaa hahmottua, millaisen tunnelman haluaa pinnoilla tuoda kotiinsa”, Marika miettii.

Persoonalliset laatat jokaisen budjetilla

Suomalaiset ovat rohkaistumassa sisustajina, ja ikuisten harmaiden ja valkoisten laattojen rinnalle etsitään yksilöllisempiä vaihtoehtoja. Laadukkaita keraamisia laattoja löytyy jokaisen rakentajan ja remontoijan budjetille, kaikista hintaluokista.

Rakentajalle hyvä vinkki on, että pintamateriaalit kannattaa pitää mielessä budjetoidessa koko ajan. Valitsemiaan laattoja kun jokainen katselee kotonaan päivästä toiseen ja ne herättävät parhaimmillaan onnen tunteen vielä vuosienkin päästä. Rakentaja ja remontoija joutuu puntaroimaan, kannattaako siinä kohtaa pihistellä vai panostaa.

sisustusmyyjä Sannan vinkit

”Jokaisella rakentajalla on varaa persoonallisiin valintoihin. Kokonaisuus ratkaisee – osaan tiloja voi valita perustuotteita, ja panostaa puolestaan joihinkin pintoihin vähän enemmän”, Sanna vinkkaa.

Sisustusmyyjä Anun vinkit

”Ripauksena ja mausteena voi sisustusmateriaaleihin ottaa mukaan rohkeampiakin laattoja. Jos haluaa kokonaisuudesta hillityn, voi näitä persoonallisia ja rohkeita valintoja tehdä pienempiin tiloihin”, sisustusmyyjä Anu rohkaisee.

Nämä asiat ratkaisevat laattojen valinnassa

Kun valitsee tulevaan taloonsa laattoja, kannattaa huomioida käytännöllisyys, pintojen muodostama värimaailma, laattojen pintakäsittely ja mitoitus, jotta laatat saadaan hyödynnettyä järkevimmällä ja tehokkaimmalla tavalla tilassa. ABL-Laatat auttaa määrälaskelmien teossa, mutta asiakkaalla on niistä lopullinen vastuu.

”Urakoitsijan täytyy tarkistaa huolella mitat, ettei tule yllätyksiä. On tärkeää huomioida, että laatta on tilaan oikeanlainen mitoitukseltaan ja ominaisuuksiltaan, että se kestää esimerkiksi työstöt, jos halutaan vaikkapa linjalattiakaivo kylpyhuoneeseen”, muistuttaa Marika.

Kun oikean tuntuiset tuotteet on löydetty, ABL-Laatoilta saa mukaan mallipalat, joita voi käydä sovittamassa kodin pinnoille. Omalta sisustusmyyjältä saa tekniset tiedot, tuotetuen ja kokemuksesta kumpuavan varmistuksen siitä, mikä ratkaisu toimii minkäkin tyyppisiin projekteihin.

”Ehkä pienestä mallipalasta ei voi vielä kuvitella kokonaisuutta, mutta kun sen näkee esimerkiksi referenssikuvina toteutuneista ratkaisuista, se vahvistaa omaa näkemystä”, Marika kertoo.

sisustusmyyjä Marikan vinkit

Varaa aika suunnittelupalaveriin tästä!

Millaista laattaa etsit? Anna meidän etsiä puolestasi!