Testaa oma sisustustyylisi!

Löydä keramiikan suuntauksista omasi


Julkaisemme vuosittain Poiminnat-esitteen, jossa esittelemme vuoden kiinnostavimmat keraamiset laatat. Tänä vuonna esite on jaettu neljään eri osioon: Raaka-  Alkulähde, Muunnelmia - Kokoumia, Kukoistus - Lempeys ja Unohtumaton - Pysyvyys.

Tee alta esitteeseemme pohjautuva hauska testi ja selvitä millainen on sinun tyylisuuntasi! Muista myös jakaa tuloksesi kavereillesi. 
Sivun alhaalta pääset myös tutustumaan kaikkiin tyyleihin, sekä niihin sopiviin tuotteisiin.

 

Kaikki tyylisuunnat:

raaka-alkulähde tuotteita

raaka-alkulähde tilat

Raaka - Alkulähde

Raaka - Alkulähde teema kunnioittaa keramiikan vahvaa luonnetta ja sen luonnonmukaisuutta. Sinua kiinnostavat aidot materiaalit ja sellaiset pinnat, jotka näyttävät siltä mitä ovatkin. Keramiikka on säilyttänyt ajattoman kauneutensa ja muuttumattoman ytimensä tuhansien vuosien ajan. Voiko olla kauniinpaa, kuin keramiikan lohduttava maanläheisyys ja sen upeat luonnonpigmentit? Ehkä myös sinä näet kauneutta tyylissä, jossa pääosa on aidoilla, rouheilla pinnoilla joissa näkyy elämä ja käsityön jälki?

Keramiikan alkuperää ja käsintehdyn tunnelmaa tuovat esimerkiksi aito terracotta Manetti Gustamano & Figliltä sekä terracotan ulkoasusta inspiroitunut mutta tekniset ominaisuudet keraamiselta kuivapuristelaatalta saanut Mutina Tierras-sarja. Lisäksi alkuperäistä kaakelin tuntua tuovat laatat, joiden lasitteessa on elävyyttä. Hyvä esimerkki tästä on pitkään valikoimissamme ollut Agrob Buchtal Craft-sarja.

Poiminnat 2019-esitteestämme sinua saattaisi kiinnostaa erityisesti tuotteet sivuilta 4-13. Lisäksi myymälästämme löydät lisää esimerkkejä tähän tyylisuuntaan, tervetuloa tutustumaan!

muunnelmia-kokouma tuotteita

muunnelmia-kokouma tiloja

Muunnelmia - Kokouma

Etsit uusia materiaaleja etkä pelkää yhdistellä eri tyylejä omaksesi. Rohkea sisustus voi edustaa montaa eri tyyliä, mutta kaikessa kulkee mukana moderni ajattelutapa ja raikas lopputulos. 

Uusimman teknologian mahdollistamana voidaan valmistaa aidolta marmorilta näyttäviä keraamisia laattoja, jotka ovat yhtä kauniita kuin aito kivi, mutta kestävämpiä ja ekologisempia vaihtoehtoja. Lisäksi uusista materiaaleista löytyvät keraamiset suurlaatat koossa 1x3 metriä. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Poiminnat 2019 esitteestämme sinua saattaisivat kiinnostaa sivujen 14-23 tuotteet, joissa on yhdistetty suurlaattoja, keraamisia terrazzo-laattoja ja uusimpia tuotteita metallisesta ulkoasusta pieniin erikoislaattoihin. Tule myös myymäläämme katsomaan mitä kaikkea keraamisten laattojen maailmasta tällä hetkellä löytyy!

kukoistus-lempeys tuotteita

kukoistus-lempeys tiloja

Kukoistus - Lempeys

Kukoistus - Lempeys teema ylistää elämäniloa ja lempeyttä. Vaaleat pastellinsävyt yhdistettynä kukoistavan vehreisiin ja runsaisiin värimaailmoihin herättävät tilat ja antavat elinvoimaa. Sinua ei pelota persoonallinen sisustus ja kotisi on ensisijaisesti tila, jonka haluat olevan persoonallinen etkä pelkää erikoisiakaan ratkaisuja tai rohkeita sävyjä. Keraamisten laattojen monet leikkisät muodot yhdistettynä rohkeisiin väreihin antavat vapauden luoda juuri itseään puhuttelevia kokonaisuuksia.

Kodin tulisi olla paikka, jossa ladataan akkuja. Se voi olla myös paikka, joka piristää ja tuo iloa. Keraamisten laattojen valikoimasta löytyvät laatat rohkeisiinkin valintoihin. Hyvinä esimerkkeinä ovat värikkäät Etrurian hexagonit sekä kuviolliset, käsin maalatut Fuoriformaton suurlaatat. Lämpöä ja kodikkuutta tuovat myös keraamiset Caesar Arthis-laatat, jotka ulkomuodoltaan muistuttavat erehdyttävästi puuta, mutta tuovat mukanaa kuitenkin keraamisten laattojen kestävyyden. Kokeile näitä vaikka kosteisiin tiloihin!

Sinun näköisiäsi laattoja saattaisi löytyä Poiminnat 2019-esitteemme sivuilta 25-33. Tule myös katsomaan kaikki uudet keraamisten laattojen värit sekä muodot, valikoimistamme löydät herkullisimmat uutuudet ja makeimmat klassikot.

unohtumaton - pysyvyys tuotteita

unohtumaton pysyvyys tilat

Unohtumaton - Pysyvyys

Unohtumaton - Pysyvyys teemassa aikakausien omaleimaisia tyylejä kunnioitetaan, ajaton kauneus ei katoa. Arkkitehtuurisen perinnön vaaliminen ja historian kunnioitus näkyy myös keramiikassa. Myös sinä saatat nähdä kauneutta ajattomissa tyyleissä tai klassissa materiaaleissa ja muotokielissä. Saatat yhdistellä vapaasti eri tyylejä riippuen rakennuksen alkuperästä, tai tuntea jonkin tietyn aikakauden tai tyylisuunnan juuri omaksesi. Kautta aikojen tietyt tyylisuunnat nousevat aina ajankohtaisiksi, uudestaan ja uudestaan, keraamisten laattojen valikoimastamme löytyy jokaiseen tyyliin omat tuotteensa. Eikä alkuperää tarvitse peitellä. Hyvinä esimerkkeinä klassiseen kotiin sopivat Grazia Essenze-laatat tai retromaisuutta henkivät Mutinan Diarama-kaakelit. Fiandre Musa+ sarjan kauniit vintage-tyyliset hexagonin muodoilla leikittelevät laatat tuovat jännittävää eloa tilaan kuin tilaan.


Sinun kotiisi saattaisi löytyä oikeat tuotteet Poiminnat 2019-esitteemme sivuilta 34-43. Tervetuloa myös myymäläämme katsomaan mikä niistä sopisi juuri Sinun kotiisi!