Keraaminen keittiötaso

Keramiikka kestää kylmää, kuumaa, kastumista, hankausta ja likaa.

Keraaminen keittiötaso on kaunis ja kestävä valinta. Toteutamme mittatilauksena keraamiset keittiötasot, saarekkeet ja välitilat. Pyydä tarjousta! 

Täysin luonnonmateriaaleista valmistetun keraamisen keittiötason vahvuus on se, että se kestää pinnallaan kylmää, kuumaa, vettä, hankausta, likaa – ja säilyttää aina alkuperäisen ulkoasunsa ja ominaisuutensa. Edes UV-säteet, alkalit ja liuottimet eivät muuta sitä.

Keraamiset keittiötasot valmistetaan omassa leikkaamossamme suurlaatasta, jonka aihiokoko on 160x320 cm. Keittiötasojen ohella suurlaatta sopii myös keittiön välitilaan, kodin seinäpinnoille ja kylpyhuoneen tasoihin. Tule käymään myymälässämme ja näet suurlaattojen mallipalat livenä.

Suunnitelmissa keraaminen keittiötaso

Kun suunnittelet keraamisen keittiötason hankitaa, sinun kannattaa varata suunnittelupalaveri ja ottaa mukaan kuvat, mitat ja tiedot kalusteiden rungosta, altaista, hanoista ja muista läpivientejä vaativista varusteista. Kun suunnitelmat ovat valmiina ja pohjakuvat sekä mitat tiedossa, leikkaamomme käy ne läpi yhdessä myynnin kanssa ja antaa ehdotuksen tuotteen mahdollisesta toteutuksesta ja parhaiten soveltuvasta materiaalista.

Aikataulu sovitaan yhdessä suunnittelijan ja leikkaamon kanssa. Jo suunnitteluvaiheessa on hyvä huomioida, että projektin tuotantoaika riippuu täysin toteutustavasta sekä mahdollisista erikoisratkaisuista.

Keraamiset tasot ja välitilat suurlaatasta.

Keraaminen keittiötaso ABL-Laattojen varastomallistosta. Kuva: Puustelli.

Tutustu keraamisen suurlaatan mahdollisuuksiin ja lue opas: