Anna meidän helpottaa työtäsi!

Anna meidän helpottaa työtäsi!
Kerro millaista laattaa etsit ja me etsimme sen sinulle puolestasi. 
Laita meidät töihin puolestasi


Palvelumme sekä etänä, että normaalisti turvaohjeita noudattaen.
Saavuthan luoksemme vain jos tunnet olosi terveeksi. Meidät saat kiinni abl@abl.fi ja puhelimitse (09) 350 8700

Remontoijan ja rakentajan palvelut

Varaa suunnittelupalaveri ja teemme sinulle edullisen kokonaistarjouksen.

Rakentaja ja remontoija, me olemme täällä työtaakkaasi helpottamassa.

Miettimässä laattavalintoja koko rakennusprojektiin? Vai häämöttääkö putkiremontti, ja olet tekemässä keittiöremonttia tai kylpyhuoneremonttia? Kokosimme avuksesi muutaman vinkin näille sivuille ja pyydämme sinua varaamaan ajan meille ABL-Laattojen Helsingin Siltamäen myymälään maksuttomaan suunnittelupalaveriin. Sinusta ja projektistasi huolehtii ABL-Laattojen oma koulutettu asiantuntija, joka auttaa löytämään juuri ne oikeat laatat toiveidesi mukaan koko kotiisi. Varaa siis tapaaminen sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella ja tule käymään: teemme sinulle hyvän kokonaistarjouksen valitsemistasi tuotteista! Vinkkejä ja oppaita pääset selaamaan ylhäällä tai oikealla olevasta navigaatiosta.

ABL-Laattojen palvelut rakentajalle ja remointoijalle. Teemme sinulle kokonaisedullisen tarjouksen.

ABL-Laattojen palvelut rakentajalle ja remontoijalle

Suunnittelupalvelut
Kun jätät yhteydenottopyynnön, oma sisustusmyyjäsi varaa kanssasi palaveriajan. Voit tulla meille myös yhdessä sisustussuunnittelijasi kanssa. Myyjämme perehtyy projektiisi, kartoittaa toiveesi ja tarpeesi, ja on oma kontaktihenkilösi ABL-Laatoilla projektisi aikana. Meillä käytössäsi on laattakirjasto, joka kattaa tuhansia laattoja, mutta arvokkain osa palveluamme ovat asiantuntijamme, jotka todella tuntevat tuotteet ja uskaltavat myös sanoa, jos jokin ratkaisu ei toimi. Maksuttoman suunnittelun lisäksi saat apua määrälaskelman teossa, tuotetukea ja ohjeita sekä yhdeltä luukulta laatoittamiseen tarvikkeet, laastit ja saumavärit.

Palvelulla on iso merkitys, varsinkin raksa-aikana kun pitää asioida monen eri tahon kanssa. ABL-Laatat on asiakkaan mukana auttamassa projektissa.

Erikoisratkaisut
Oma ABL-Leikkaamomme on erikoistunut keramiikkaan. Toteutamme keraamisesta suurlaatasta esimerkiksi kalusteiden pinnoituksia, keraamisia keittiötasoja ja välitiloja. Leikkaamomme pystyy toteuttamaan vaativiakin erikoisratkaisuja ja mittatilaustöitä keramiikasta sekä luonnonkivestä.

Tuotetuki ABL-Laatoilta
Me varmistamme koko ketjun ajan, tilauksesta toimitukseen, että saat laadukkaat laatat sekä laatoitukseen tarvittavat aineet ja asiantuntijoidemme tuen. Kauttamme saat myös tarvittavat ohjeet sekä tuoteinfon laatoittajaa varten. Logistiikkakumppaniltamme saat lisäpalveluna laatat vaikka kotiin kannettuna!

Varaa aika suunnittelupalaveriin