Takaisin ylös Takaisin
Tilaa uutiskirje

Keraamiset laatat

Me voisimme puhua keramiikan ylivoimaisista ominaisuuksista vaikka kuinka paljon, siksi perustimmekin niitä maahantuovan yrityksen.

Keramiikka on puhdasmineraalinen, luonnonmukainen ja täydellisen ympäristöystävällinen tuote. Valikoimistamme löydät keraamiset laatat kaikkiin tiloihin julkisivuista yksityiskoteihin toimitusvarmasti vuosikymmenien asiantuntijuudella.
Voit selata tuotteitamme laattapankissa.Yrityksemme on ammattilaisten luottokumppani ja korkeimman luottoluokituksen saanut perheyritys. Laajan tilausvalikoimamme lisäksi löydät meiltä laatat myös laajasta varastomallistostamme. Keraamisia laattoja käytetään erityisesti tiloissa, joissa pintarakenteet joutuvat kovalle rasitukselle ja joissa asetetaan vaativia ominaisuuksia puhdistettavuuden, hygieenisyyden ja kuormituksen suhteen sekä kohteissa, joissa hyödynnetään keraamisen tuotteen lämpöteknisiä ominaisuuksia sekä vedenkestävyyttä. Keraamisen laatan elinikä on erittäin pitkä. Yleisesti keraamisen laattapinnan käyttökunto tai toiminnallisuus ei ole rajattu ajallisesti muuhun kuin muodin makumuutoksiin. Keraamisen laatan pitkä elinikä vähentää ympäristön kuormitusta, koska uusimistarve on vähäistä. Lue lisää keramiikasta ja sen käytöstä ABL-Laattojen laattaoppaasta.

abl-laatat myymälä

Olemme apunasi, kun suunnittelet keraamisia pintavalintoja kotiisi tai muihin tiloihin.
Myymälässämme Sinua palvelevat ammattitaistoiset myyjämme, joille voit myös sopia ilmaisen suunnitteluajan halutessasi. Voit myös tutustua valikoimaamme etukäteen laattapankista tai ottamalla meihin suoraan yhteyttä.
Katso myös varastomallistomme:


Ota yhteyttä
fi en