Anna meidän helpottaa työtäsi!

Anna meidän helpottaa työtäsi!
Kerro millaista laattaa etsit ja me etsimme sen sinulle puolestasi. 
Laita meidät töihin puolestasi


Palvelumme sekä etänä, että normaalisti turvaohjeita noudattaen.
Saavuthan luoksemme vain jos tunnet olosi terveeksi. Meidät saat kiinni abl@abl.fi ja puhelimitse (09) 350 8700

Keraamiset laatat

ABL-Laatoilta löydät keraamiset laatat moneen tyyliin ja tarkoitukseen.

Keraaminen laatta on ekologinen ja aikaa kestävä materiaali, joka sopii moneen tarkoitukseen. Valtavasta laattavalikoimastamme löytyy jokaiselle jotain: pyydä meiltä tarjousta, koulutetut asiantuntijamme auttavat löytämään juuri ne oikeat laatat projektiisi. Olet aina tervetullut ABL-Laattojen kotitaloon! 

Keraaminen laatta on intohimomme, siksi meiltä löytyy kattava valikoima niitä kaikkiin käyttötarkoituksiin: laatat lattioihin ja seiniin, laatat kylpyhuoneeseen ja keraaminen taso keittiöön, laatat uimahalliin, kylpylään, asuntorakentamiseen, julkisivuihin ja pihalle. Koska rakastamme laattoja, niitä on tarjolla tuhansia: tutustu ja pyydä tarjous: www.abl.fi/laattapankki. Laattapankissa on vain osa valikoimaamme - pistä meidät hommiin, kysy meiltä ehdotusta ja tarjousta projektiisi.

Laattapankistamme löydät

Keraamiset seinä- ja lattialaatat
Seinälaatat
Mosaiikit
Koristelaatat

Erikoisuutemme ovat keraamiset suurlaatat, keraamiset julkisivuratkaisut sekä uima-allaslaatat.

ABL-Laattojen varastomallisto 2021
Varastovalikoimamme tuotteet voit ostaa vaikka etänä myyntipalvelustamme ja noutaa laskun maksettuasi samana päivänä varastolta.
Kuljemme mukanasi, meidät saat kiinni: abl@abl.fi ja (09) 350 8700

Autamme sinua löytämään juuri oikeat keraamiset laatat

Olemme täällä sinua varten! Asiantunteva myyntipalvelumme auttaa sinua mielellään suunnittelussa ja etsii tarpeisiisi sopivat keraamiset laatat. Voit varata ilmaisen suunnittelupalaverin nettisivujen kautta, soittaa tai lähettää sähköpostia.

Sukella keraamisten laattojen mahdottoman mielenkiintoiseen maailmaan myymälässämme: kaikille avoinna oleva ABL-Laatat myymälä Helsingin Siltamäessä kattaa yli 1500 neliömetriä kolmessa kerroksessa. Esillä kattava valikoima keraamisia laattoja, edulliset outlet-tuotteet, erikoistuotteet ja tarjoukset sekä tietysti varastotuotteemme ja projektituotteemme uima-allaslaatoista julkisivulaattoihin. Meiltä saat laatat suoraan varastosta tai toimitusmyyntinä. Tutustu uudistuneeseen varastovalikoimaamme.

Mitä ovat keraamiset laatat?

Keraamiset laatat ovat puhdasmineraalisia, luonnonmukaisia ja täydellisen ympäristöystävällisiä tuotteita. Keraamisia laattoja käytetään erityisesti tiloissa, joissa pintarakenteet joutuvat kovalle rasitukselle ja joissa asetetaan vaativia ominaisuuksia puhdistettavuuden, hygieenisyyden ja kuormituksen suhteen. Keraamista laattaa käytetään myös kohteissa, joissa hyödynnetään keraamisen tuotteen lämpöteknisiä ominaisuuksia sekä vedenkestävyyttä. Keraamisen laatan elinkaari on erittäin pitkä. Yleisesti keraamisen laattapinnan käyttökunto tai toiminnallisuus ei ole rajattu ajallisesti muuhun kuin tyyli- ja makumuutoksiin. Keraamisen laatan pitkä elinikä vähentää ympäristön kuormitusta, koska uusimistarve on vähäistä.
Mitä huomioida kohteen suunnittelussa? Millaiset laatat kannattaisi valita? Lue lisää tekemästämme Laattaoppaasta.