Keraamiset laatat

ABL-Laatoilta löydät keraamiset laatat moneen tyyliin ja tarkoitukseen.

Tervetuloa ABL-Laattojen kotitaloon! Meiltä löydät Suomen suurimman valikoiman keraamisia laattoja julkisiin tiloihin, koteihin ja muihin kohteisiin.

Välitämme keraamisia laattoja maailman johtavilta tehtailta. Valikoimamme on Suomen laajin ja kattaa keraamiset laatat kaikkiin käyttötarkoituksiin: lattiasta seiniin, keittiöstä kylpyhuoneisiin, julkisivuihin ja pihalle. Värejä, kuvioita ja laattakokoja löytyy valtaisa määrä, joten löydät varmasti mieleiset. Erikoisuutemme ovat keraamiset suurlaatat, keraamiset julkisivulaatat sekä uima-allaslaatat. Haluaisitko selailla tuotteitamme? Käy uudistuneessa laattapankissa, klikkaa abl.fi/laattapankki. 

Autamme sinua löytämään juuri oikeat keraamiset laatat

Välitämme, että onnistut projektissasi. Asiantunteva myyntipalvelumme auttaa sinua mielellään suunnittelussa, ota meihin yhteyttä niin etsimme tarpeisiisi sopivat keraamiset laatat. Tule käymään meillä! Myymälämme on kolmekerroksinen ja kattaa inspiroivan laattakirjaston sekä showroomin. Myymälässämme Sinua palvelevat ammattitaitoiset myyjämme, joille voit myös sopia ilmaisen suunnitteluajan halutessasi.

Mitä ovat keraamiset laatat?

Keraamiset laatat ovat puhdasmineraalisia, luonnonmukaisia ja täydellisen ympäristöystävällisiä tuotteita. Keraamisia laattoja käytetään erityisesti tiloissa, joissa pintarakenteet joutuvat kovalle rasitukselle ja joissa asetetaan vaativia ominaisuuksia puhdistettavuuden, hygieenisyyden ja kuormituksen suhteen. Keraamista laattaa käytetään myös kohteissa, joissa hyödynnetään keraamisen tuotteen lämpöteknisiä ominaisuuksia sekä vedenkestävyyttä. Keraamisen laatan elinkaari on erittäin pitkä. Yleisesti keraamisen laattapinnan käyttökunto tai toiminnallisuus ei ole rajattu ajallisesti muuhun kuin tyyli- ja makumuutoksiin. Keraamisen laatan pitkä elinikä vähentää ympäristön kuormitusta, koska uusimistarve on vähäistä.
Mitä huomioida kohteen suunnittelussa? Millaiset laatat kannattaisi valita? Lue lisää tekemästämme Laattaoppaasta.


Voit selailla laattakuvastoamme, ja katsoa millaisia laattoja löytyy varastomallistomme: