Keraamiset laatat

ABL-Laatoilta löydät keraamiset laatat moneen tyyliin ja tarkoitukseen.

Tervetuloa ABL-Laattojen kotitaloon! Valikoimistamme löydät keraamiset laatat julkisiin tiloihin, koteihin ja muihin kohteisiin lattiasta seiniin, keittiöstä kylpyhuoneisiin, julkisivuihin ja pihalle. Erikoisuutemme ovat keraamiset suurlaatat, julkisivulaatat sekä uima-allaslaatat. Meiltä löydät myös tarvikkeet laatoittamiseen.

Voit selata tuotteitamme uudistuneessa laattapankissa, klikkaa abl.fi/laattapankki. 

Välitämme keraamisia laattoja maailman johtavilta tehtailta. Välitämme, että onnistut projektissasi. Olemme apunasi mieluusti jo suunnitteluvaiheessa. Myymälässämme Sinua palvelevat ammattitaitoiset myyjämme, joille voit myös sopia ilmaisen suunnitteluajan halutessasi.

Mitä ovat keraamiset laatat? Keramiikka on puhdasmineraalinen, luonnonmukainen ja täydellisen ympäristöystävällinen tuote. Keraamisia laattoja käytetään erityisesti tiloissa, joissa pintarakenteet joutuvat kovalle rasitukselle ja joissa asetetaan vaativia ominaisuuksia puhdistettavuuden, hygieenisyyden ja kuormituksen suhteen. Keraamista laattaa käytetään myös kohteissa, joissa hyödynnetään keraamisen tuotteen lämpöteknisiä ominaisuuksia sekä vedenkestävyyttä. Keraamisen laatan elinkaari on erittäin pitkä. Yleisesti keraamisen laattapinnan käyttökunto tai toiminnallisuus ei ole rajattu ajallisesti muuhun kuin tyyli- ja makumuutoksiin. Keraamisen laatan pitkä elinikä vähentää ympäristön kuormitusta, koska uusimistarve on vähäistä. Mitä huomioida kohteen suunnittelussa? Millaiset laatat kannattaisi valita? Lue lisää tekemästämme Laattaoppaasta.

 

abl-laatat myymälä
Tule käymään meillä! Myymälämme on kolmekerroksinen ja kattaa inspiroivan laattakirjaston sekä showroomin.

Katso myös varastomallistomme: