Anna meidän helpottaa työtäsi!

Anna meidän helpottaa työtäsi!
Kerro millaista laattaa etsit ja me etsimme sen sinulle puolestasi. 
Laita meidät töihin puolestasi


Palvelumme sekä etänä, että normaalisti turvaohjeita noudattaen.
Saavuthan luoksemme vain jos tunnet olosi terveeksi. Meidät saat kiinni abl@abl.fi ja puhelimitse (09) 350 8700

Keraamiset sauvat Moeding Baguettes

Tutustu ABL-Laattojen keraamisiin julkisivuratkaisuihin.

Moedingin keraamisia sauvoja voi räätälöidä projektikohtaisesti sekä yhdistää valmistajan erikoislaattoihin. Yksilöllinen muotoilu on Moedingin keraamisten sauvojen tärkein valtti: neliskulmaiset, ovaalit, siivenmalliset muodot ja monet muutkin muotoiluideat onnistuvat. Keraamisia sauvoja on saatavilla läpimitoiltaan koosta 40x40mm aina kokoon 150x500mm. Kysy lisää ja pyydä meiltä tarjous projektiisi.

Arkkitehdin työkalupakkiin oiva tehokeino: keraamisilla sauvoilla voidaan toteuttaa yksilöllisiä pintoja, täysin projektikohtaisesti räätälöitynä. Keraamiset sauvat ovat saatavilla Moedingin Alpahton ja Longoton -värikarttojen luonnollisissa väreissä, jotka kunnioittavat keramiikan raaka-aineiden luontaisia ominaisuuksia. Toki myös projektikohtaisesti kehitetyt voimakkaat lasitevärit ovat mahdollisia.

Moeding Baguettes muodot ja mallit

Moedingin keraamiset sauvat on saatavilla koosta 40x40mm aina kokoon 150x500mm saakka. Mikäli tarve vaatii, tuote mahdollistaa isommat leveydet ja pituuden aina 2500 mm saakka. Vaikka suorakulmaiset sauvat ovat suosituimpia, muotojen poikkileikkauksia voi räätälöidä vapaasti.

Moeding Baguettes -sauvojen poikkileikkauksia voi räätälöidä vapaasti. Tuotekuvat: Toni Ott, Moeding.
Ovaali poikkileikkaus luo kevyen vaikutelman. Sauvat voi asentaa vaakaan tai pystyyn riippuen käyttötarkoituksesta.
Kolmiomuotoiset poikkileikkaukset ovat suosittuja esimerkiksi varjostuselementteinä. Erikoisratkaisuna myös täysin ympyränmuotoiset sauvat mahdollisia.
Suorakulmainen poikkileikkaus antaa voimakkaan syvyysvaikutelman.
Siivet, kiilat ja muut erikoismuodot voi räätälöidä projektikohtaisesti.

 

Moeding Baguettes värikartta

Moeding Baguettes keraamiset sauvat on mahdollista toteuttaa kohdekohtaisesti räätälöidyllä lasitetulla tai lasittamattomalla sävyllä. Keraamisten sauvojen sävyissä voi olla pientä vaihtelua keramiikan luonnollisista ominaisuuksista johtuen. Värit nettisivuilla suuntaa antavia.

Moeding Baguettes värit