Anna meidän helpottaa työtäsi!

Anna meidän helpottaa työtäsi!
Kerro millaista laattaa etsit ja me etsimme sen sinulle puolestasi. 
Laita meidät töihin puolestasi


Palvelumme sekä etänä, että normaalisti turvaohjeita noudattaen.
Saavuthan luoksemme vain jos tunnet olosi terveeksi. Meidät saat kiinni abl@abl.fi ja puhelimitse (09) 350 8700

Huoltovapaa Hytect-pinnoitettu julkisivu

Agrob Buchtalin keraamisiin julkisivulankkuihin on saatavilla itsestään puhdistuva titaanioksidipinnoite, eli Hytect-pinnoite. Hytect-pinnoitettujen julkisivulaattojen puhtaanapito on todella helppoa. Valon, hapen ja veden synnyttämä reaktio puhdistaa seinälaatat automaattisesti. Hytect-pinnoite puhdistaa myös ilmaa, sillä se neutraloi kasvihuonekaasuja ja ympäristöpäästöjä. Kysy lisää ja pyydä meiltä tarjous projektiisi.

Titaanidioksidi (TiO2) on titaanipigmentti, jota käytetään muun muassa elintarvikkeiden ja kosmetiikan valmistuksessa. HT-pinnoitteen puhdistusmekanismi perustuu fotokatalyysiin: valo aktivoi hapen, joka hajottaa bakteerit ja mikrobit. Sade huuhtoo lian mukanaan, ja pinta on yhtä puhdas kuin uutena. HT-viimeistely poltetaan laatan pintaan korkeassa lämpötilassa, joten se kiinnittyy lujasti, kestää eikä erotu silminnähden mitenkään. HT-pinnoite: Testiraporttien kooste englanniksi

Näin vallankumouksellinen HT-pinnoite toimii


Näin HT-pinnoite toimii

1. Pinnalle muodostuu ohut kalvo: Hytect-pinnoite tekee laatan pinnan hydrofiiliseksi eli vesihakuiseksi. Vesi kulkee ohuena kalvona laatan pintaa pitkin, se tunkeutuu lian alle ja pesee lian pois. Ei valumajälkiä laattapinnoilla.

2. Happi hajottaa bakteerit ja mikrobit: Valo toimii katalyyttina ja aktivoi hapen, joka hajottaa bakteereja ja mikrobeja. Auringon UV-säteet, sade ja tuuli saavat titaanidioksidin neutraloimaan ilmasta typen oksideja, eli päästöistä syntyviä kasvihuonekaasuja.

3. Sateella kaikki epäpuhtaudet ja mikro-organismit huuhtoutuvat HT-pinnoitteen päältä. Valokatalyyttinen vaikutus on pysyvä, ja se aktivoituu aina uudelleen ja uudelleen.

 

Julkisivulaatat: Hytect-pinnoitteen edut

1. Hajottaa bakteereja, sieniä, levää, sammalta ja mikrobeja
2. Laatan alkuperäiset ominaisuudet, kuten murtolujuus ja kemiallisen rasituksen kesto säilyvät
3. Ei vaadi juurikaan huoltoa, alhaiset puhdistuskustannukset
4. Ei ärsyttäviä tai myrkyllisiä aineita
5. Ympäristöystävällinen
6. Pitkä takuuaika
7. Monipuolinen tuotevalikoima