ABL Sockel System julkisivulaatat

Julkisivulaatat sokkeliin urakiinnityksellä

ABL-Laattojen keraamisia julkisivuratkaisuja täydentää sokkelijärjestelmä, ABL Sockel System. 20 mm paksut, teknisiltä ominaisuuksiltaan erittäin vaativiin olosuhteisiin sopivat keraamiset julkisivulaatat asennetaan sokkeliin urakiinnityksellä ja taustatuulettuvana ratkaisuna. ABL-Laatoilla on vuosikymmenien kokemus keraamisesta julkisivurakentamisesta. Olemme toimittaneet Suomeen yli 300 000 m2 keraamista julkisivulaattaa niin uudiskohteisiin kuin julkisivusaneerausprojekteihinkin. Pyydä tarjous, meiltä osaaminen ja tuotteet toimitusvarmasti julkisivuprojektiisi.

pyydätarjous

Miksi valita keraaminen julkisivulaatta sokkeliin

Sokkeleissa käytettävät julkisivulaatat ovat kuivapuristelaattoja. Ne on poltettu korkeissa lämpötiloissa niin tiiviiksi, että ne ovat pakkasenkestäviä, palamattomia ja niissä on korkeat lujuusarvot. Julkisivulaattojen pintaan ei puske kalkkihärmää, joten sokkeli säilyttää ulkoasunsa vuosikymmenten saatossa.

Taustatuulettuva sokkelijärjestelmä antaa talon hengittää. Urakiinnityksellä asennettavia sokkelilaattoja ei ole pakko saumata.

Sokkelilaattojen kokoja:

ABL Sockel System keraamiset julkisivulaatat 20 mm paksuna. Mittatarkaksi leikatut koot 30x60cm, 60x60cm ja 45x90cm.

ABL-Laatat: ABL Sockel System julkisivulaatat
Tiiviiksi poltettu sokkelilaatta kestää pakkasen, on palamaton ja säilyttää ulkoasunsa vuosikymmenten saatossa.

ABL Sockel System urakiinnitys, detaljikuvat:

Värikartta inspiraatioksi - vaihtoehtoja löytyy, kysy meiltä lisää.
Alla on vain osa julkisivulaatoistamme, luo katsaus valikoimaamme. Voit myös ladata tuon samaisen värikartan PDF:nä klikkaamalla tästä.  Pistä meidät hommiin, etsimme sinulle parhaan vaihtoehdon - ota yhteyttä ja pyydä tarjous projektiisi. 

pyydätarjous