Showroomimme ja myymälämme ovet jälleen auki 18.5 alkaen

Myymälämme, varastomme sekä leikkaamomme palvelevat jälleen normaalisti!
Saavuthan luoksemme vain jos tunnet olosi terveeksi. Kaikki palvelumme ovat myös edelleen saatavina myös etänä. Meidät saat kiinni abl@abl.fi ja puhelimitse (09) 350 8700

Anna meidän helpottaa työtäsi!
Kerro millaista laattaa etsit ja me etsimme sen sinulle puolestasi. 
Laita meidät töihin puolestasi

 

ABL Sockel System julkisivulaatat

Julkisivulaatat sokkeliin urakiinnityksellä

ABL-Laattojen keraamisia julkisivuratkaisuja täydentää sokkelijärjestelmä, ABL Sockel System. 20 mm paksut, teknisiltä ominaisuuksiltaan erittäin vaativiin olosuhteisiin sopivat keraamiset julkisivulaatat asennetaan sokkeliin urakiinnityksellä ja taustatuulettuvana ratkaisuna. ABL-Laatoilla on vuosikymmenien kokemus keraamisesta julkisivurakentamisesta. Olemme toimittaneet Suomeen yli 300 000 m2 keraamista julkisivulaattaa niin uudiskohteisiin kuin julkisivusaneerausprojekteihinkin. Pyydä tarjous, meiltä osaaminen ja tuotteet toimitusvarmasti julkisivuprojektiisi.

pyydätarjous

Miksi valita keraaminen julkisivulaatta sokkeliin

Sokkeleissa käytettävät julkisivulaatat ovat kuivapuristelaattoja. Ne on poltettu korkeissa lämpötiloissa niin tiiviiksi, että ne ovat pakkasenkestäviä, palamattomia ja niissä on korkeat lujuusarvot. Julkisivulaattojen pintaan ei puske kalkkihärmää, joten sokkeli säilyttää ulkoasunsa vuosikymmenten saatossa.Taustatuulettuva sokkelijärjestelmä antaa talon hengittää. Urakiinnityksellä asennettavia sokkelilaattoja ei ole pakko saumata.

ABL Sockel System

Sokkelilaattojen kokoja:

ABL Sockel System keraamiset julkisivulaatat 20 mm paksuna. Mittatarkaksi leikatut koot 30x60cm, 60x60cm ja 45x90cm sekä 60x120cm.

ABL-Laatat: ABL Sockel System julkisivulaatat
Tiiviiksi poltettu sokkelilaatta kestää pakkasen, on palamaton ja säilyttää ulkoasunsa vuosikymmenten saatossa.

ABL Sockel System urakiinnitys, detaljikuvat:

Värikartta inspiraatioksi - vaihtoehtoja löytyy, kysy meiltä lisää.
Alla valikoimissamme olevat 20mm uritetut julkisivulaatat. Voit myös ladata tuon samaisen värikartan PDF:nä klikkaamalla tästä.
Myös projektikohtaiset räätälöinnit ovat mahdollisia, löydämme taatusti laajasta valikoimastamme projektiisi parhaan vaihtoehdon - ota yhteyttä ja pyydä tarjous

pyydätarjous

 

ABL Sockel System julkisivulaatat värikartta ja koot