Keraaminen keittiötaso

Kestävä, tyylikäs ja helppo pitää puhtaana.

Keraaminen keittiötaso on ominaisuuksiltaan ja ulkoasultaan vahva vaihtoehto niin ammattilaiskeittiöihin kuin koteihinkin. 


Keraaminen taso on vahvoilla vertailussa muihin tasomateriaaleihin: se kestää käyttöä, kulutusta ja on materiaalina ajaton. Keraaminen keittiötaso pitää värinsä ja ulkomuotonsa vuosien saatossa. Täysin luonnonmukaisista materiaaleista valmistettu keraaminen taso on ekologinen valinta. 

Metosin Office, keraaminen suurlaatta. Kuva Riikka Kantinkoski, sisustusarkkitehti Laura Räihä
Metosin Officen keraaminen keittiösaareke. Sisustusarkkitehti: Laura Räihä, avustava suunnittelija: Katariina Laakso.
Kuva: Riikka Kantinkoski

Keraaminen taso ei vaadi normaalia puhtaanapitoa suurempaa hoitoa. Päivittäiseen puhdistukseen riittää kostealla liinalla tai rätillä pyyhintä. Tahrojen poistoon voi käyttää kaikkia kotikäyttöön sopivia pesuaineita. Se ei piittaa happamista roikeista ja sille voi huoletta laskea kuuman pannun tai pakasteita sulamaan. Se ei ime itseensä vettä eikä sitä haittaa lämpötilan vaihtelu. Keraaminen taso ei periaatteessa piittaa viilloista, mutta suosi leikkuulautaa. Muista, että keraamista veistä ei saa käyttää suoraan tasoa vasten. 

Kuinka paljon keraaminen keittiötaso maksaa?

Keraaminen keittiötaso tehdään käsityönä mittojen mukaan, joten jokainen taso hinnoitellaan erikseen sen mittojen ja tarpeiden mukaisesti. Myös materiaalien hinnat vaihtelevat. Kun haluat lisätietoa vaihtoehdoista tai sinulla on jo tarkka suunnitelma mielessä, pyydä meiltä tarjous.

3 x mallikeittiö - esimerkit keraamisen keittiötason hinnoista:

keittiö tasomallit, keraaminen suurlaatta

Keittiö 1 

Materiaalina Calce Bianco 12mm
Tason koko: 600x3000mm, välitilan koko: 250x3000mm
Työstöt: allasupotus päältä asennettuna, liesiasennus päältä asennettuna. hana 35Ø, hionnat

Hinta: materiaalit 1 279,70€ Alv 24%, työstöt 565,50€ Alv 24% 

Keittiö 2

Materiaalina Statuerietto Naturale 12mm
Tason koko: 600x1800mm + 750x1800mm, välitilan koko: 250x2550mm
Työstöt: allasupotus alta asennettuna, liesiaukko, saarekkeen päädyt jiiriin + alaslaskut x2, päätyjen verkon hionta, hana 35Ø, hionnat

Hinta: materiaalit 1 939,40€ Alv 24%, työstöt 756,40€ Alv 24% 

Keittiö 3

Materiaalina Stone Nero Marquina 12mm
Tason koko: 600x2400mm, saareke: 900x1600mm + saarekkeen päädyt, välitilan koko: 200x2400mm
Työstöt: allasupotus alta asennettuna, hana 35Ø, saarekkeen päädyt jiiriin + alaslaskut x2, päätyjen verkon hionta, liesiaukko, hionnat

Hinta: materiaalit 3 858,90€ Alv 24%, työstöt 1066,40€ Alv 24% 

Kysy hinta omalle keittiöllesi!

pyydätarjous

 

Yläpuolelta löydät varastomallistossamme olevien keraamisten suurlaattojen värivalikoiman.
Jokainen varastomallistomme keraaminen suurlaatta on satavana aihiokoossa 320x160cm. Voit myös tilata mallit haluamistasi tuotteista.


Keraamisten tasojen työstöt, hoito ja asennus

ABl Leikkaamo
ABL:n keittiötasot työstetään omassa leikkaamossamme CNC-koneen, kahden vesileikkurin, siltasahan ja kotimaisen käsityön voimin.

Työstämme keraamiset tasot tarpeidesi mukaan: teemme mm. altaiden kiinnitykset altakiinnitettynä, altaiden vuorausta keramiikalla, liesien kiinnittämistä päältä, haarukkaliitoksia liesille, erilaisia reunaprofiileja sekä kulmaliitoksia.

Lataa esite keraamisista pöytätasoista tai tule käymään myymälässämme!  

Keraamisen suurlaatan asennus
Suurlaatat asennetaan pinnoille yksi kerrallaan imukuppikehysten avulla. Suurlaatat ovat kokoonsa nähden kevyitä materiaaleina, mutta niiden kantamiseen on hyvä osallistua vähintään kaksi henkilöä, kun yksittäisen laatat koko ylittää 80x80cm. Suurlaatat voidaan asentaa lähes mille tahansa pinnalle, mutta pintojen tulee olla tasaiset ja suorat parhaimman lopputuloksen kannalta. Suurlaatat asennetaan seinä- ja lattiapinnoille tuplakiinnitysmenetelmällä, jossa laastia on sekä laatoitettavassa pinnassa että laatan taustassa. Lisäksi tuplakiinnityksessä tulisi huomioida, että kiinnityslaasti peittoaste olisi 100 %. Suosittelemme, että suurlaattojen asennus suoritetaan alan ammattilaisella.

Kauttamme saa myös vuokrattua suurlaattojen asennusta varten tarvittavia työkaluja. Kysy lisää myyjältäsi!

Ota meihin yhteyttä