Julkisivulaatat uutuudet 2017

Tutustu ABL-Laattojen keraamisiin julkisivuratkaisuihin.

Vuoden 2017 uutuudet julkisivukeramiikassa näkyvät uusissa metallilasitteisissa pintamateriaaleissa, poikkileikkauksissa, alusrakenteissa sekä keraamisissa sauvoissa. Lue uutuus tuote-esitteemme:


KerAion


Pinnat/Metallilasitteet

Uusien metallilasitteiden ainutlaatuinen ulkonäkö antaa monipuolisia mahdollisuuksia kokonaisten julkisivujen tai yksittäisten yksityiskohtien luomiseen. Erikoislasitteet poltetaan erityisissä poltto-olosuhteissa. Näin jokaisesta laatasta tulee uniikki ja ulkonäöltään omaleimainen, ja sen himmeäkiiltoinen väri vaihtelee kiehtovasti siihen osuvasta valosta ja katselukulmasta riippuen. Päinvastoin kuin muihin metallipintoihin, ympäristöolosuhteet ja kemikaalit eivät voi vaikuttaa näihin lasitteisiin.

KerAion


Poikkileikkaukset

Kaksi uutta kolmiulotteista profiilia tekevät KeraTwin®-poikkileikkausten valikoimasta entistä monipuolisemman: ”New Wave” ja ”positiivinen uraprofiili” laajentavat poikkileikkausten vakiovalikoimaa. Yksilöllisten profiilien valmistus on myös vastedes mahdollista tilauksesta.

KerAion


Alusrakenteet

OmegaS ja OmegaV täydentävät KeraTwin® K20-järjestelmää kahdella uudella kiinnitysvaihtoehdolla: asennus millä tahansa limityksellä ja pystyasennus, myös suuret koot aina 180 cm:n pituuteen saakka. Kaikki nopean ja taloudellisen KeraTwin®-asennuksen edut säilyvät ennallaan.

KerAion


Keraamiset sauvat

Monipuolisuutensa ansiosta 3D- julkisivukeramiikka soveltuu etenkin huomion herättäjäksi ja tukee arkkitehteja yksilöllisten konseptien toteuttamisessa. Arkkitehtonisen suunnitteluelementin lisäksi osat soveltuvat käytännölliseen tehtävään: näkö- ja aurinkosuojaksi.

Kuvat

Aineistot