Takaisin ylös Takaisin
Tilaa uutiskirje

Julkisivulaatat

Keraamista julkisivua arvostetaan erityisesti siksi, että se kestää kulutusta, säävaihteluita ja ympäristön kuormitusta.


Julkisivulaatat uutuudet 2017 Ke­rAion Ke­raTwin Keraamiset sauvat julkisivuihin Keraamiset suurlaatat julkisivuihin


Julkisivu on myös paljon muutakin kuin rakennuksen suojaava ulkokuori. Sen suunnittelu ei koske vain itse rakennusta, vaan vaikuttaa myös urbaaniin ympäristöönsä - ja näkyy usein kauas. Nykyaikaisen väripaletin mukaiset laatat ja muoto-osat antavat rakennuksille vaikuttavan ulkonäön sekä tukevat arkkitehtien ideoiden toteuttamisessa. Keraamiset julkisivulaatat ovat myös taloudellinen valinta, sillä ne maksavat itsensä takaisin: materiaali on kulutusta kestävää ja sen käyttöikä on rajoittamaton.

referenssit julkisivut

Olemme olleet mukana rakentamassa Suomen keraamisia julkisivuja jo kymmenien vuosien ajan. Laadukkaiden tuotteidemme, hyvän palvelun sekä kilpailukykyisten hintojemme ansiosta olemme monen asiantuntijan ja ammattilaisen valinta keraamisissa julkisivuissa. Julkisivupalveluihimme kuuluvat: laaja laattakirjasto myymälässämme, suunnitteluapu, tarvittavien määrien arviointi, yksityiskohtaiset arviot, työselitysmallit, asennustekniikkaneuvonta ja leikkauspalvelu. Lisäksi erikoisprojekteihin on mahdollista suunnitella täysin omat mittatilaustyönä tehtävät julkisivulaatat monissa erilaisissa muodoissa ja koissa.

KerAion

Taustatuulettuvat julkisivut

Valikoimistamme löydät Suomessa paljon käytetyt taustatuulettuvat julkisivut. Taustatuulettuvat julkisivut ovat kaksisuuntaisesti hengittäviä julkisivurakenteita. Se suojaa rakennuksen runkoa ulkoapäin tulevalta sateelta ja muulta kosteudelta, päästäen sisältä tulevan kondenssiveden haihtumaan aiheuttamatta kosteusvaurioita. Julkisivua kutsutaan taustatuulettuvaksi, kun seinärakenteen ja julkisivupinnoitteen väliin jää ilmapatja. Ilmarako toimii tuuletushormin tapaan, jolloin ilmavirta on jatkuvasti liikkeessä. Vastaavaa tuuletusjärjestelmää on hyvin vaikea toteuttaa perinteisen, kiinteän seinärakenteen yhteydessä. Kun julkisivu suunnitellaan niin, että ilmankierto on esteetöntä, talon rakenteisiin tiivistyvä kosteus haihtuu nopeasti ja liikkuva ilmapatja estää sadeveden pääsyn runkorakenteisiin. Ilmakerros toimii samalla lämmöneristeenä. 

Taustatuulettuvat julkisivut

Taustatuulettuvat julkisivut 2

HT-pinnoite

Julkisivuvalikoimistamme löytyvät tuotteet on mahdollista saada myös HT Titaanidioksiini-pinnoitettuna. HT-pin­noi­te eh­käi­see ho­mei­den, bak­tee­rien ja muiden pie­ne­liöi­den kasvua. Se hel­pot­taa pinnan puh­dis­tus­ta ja pois­taa il­man­saas­tei­ta sekä hajuja si­sä­ti­las­ta. Pin­noit­tees­sa ti­taa­ni­diok­si­di (TiO2) pol­te­taan kor­keas­sa läm­pö­ti­las­sa liu­ke­ne­mat­to­mas­ti ja kes­tä­väs­ti laatan ke­raa­mi­seen pin­taan. Ku­lu­mat­to­ma­na ka­ta­ly­saat­to­ri­na se lau­kai­see eli­ni­käi­sen valon ak­ti­voi­man reak­tion (fo­to­ka­ta­lyy­sin) hapen ja il­man­kos­teu­den kanssa.
 HT-pinnoite

KeraTwin K20 sävyt

(myös erikoissävyjä saatavilla)

julkisivulaatat sävyt

 

"

Referenssit
Seuraava
Edellinen
Julkisivutuotteet
fi en