Anna meidän helpottaa työtäsi!

Anna meidän helpottaa työtäsi!
Kerro millaista laattaa etsit ja me etsimme sen sinulle puolestasi. 
Laita meidät töihin puolestasi


Palvelumme sekä etänä, että normaalisti turvaohjeita noudattaen.
Saavuthan luoksemme vain jos tunnet olosi terveeksi. Meidät saat kiinni abl@abl.fi ja puhelimitse (09) 350 8700

Omakotitalon kylpyhuone - Helsinki

2018

Fap Roma Imperiale Matt ja Fap Lumina White Matte

Fap Roma Imperiale Matt ja Fap Lumina White Matte

Sisustusarkkitehti Laura Räihä suunnitteli helsinkiläiselle kivitalorakentaja Kotitehdas Oy:lle eleettömän tyylikkät kylpytilat. Tila tuli isolle perheelle käyttöön ja kaiken piti olla hyvin toimivaa ja käytännöllistä tinkimättä kuitenkaan tilan visuaalisuudesta.

Asiakas oli hyvin ihastunut marmoriin, joten tilassa käytettiin hyvin aidon oloista Florim Cerim Timeless Calacatta Lucido -marmorijälijitelmälaattaa lähes kaikissa seinissä. Osa seinistä jätettiin kokonaan valkoisiksi, sillä marmoripintaa ei kuitenkaan haluttu tilaan liikaa. Asiakkaat vierastivat aluksi harmaan savulasin tuomista väliseiniin, mutta pitivät kovasti lopputuloksesta, jossa lasin harmaa korostaa kauniisti marmorin harmaita juovia.

Itse lattiaan haluttiin ehdottomasti jokin juju ja se päätettiin toteuttaa epätavallisella laattakoolla ja ladonnalla. Laatan pinta on sileä, mutta koska laattakoko, ladonta ja saumat tekevät kokonaisuutena pinnasta elävän, se ei ole liukas. Laatan harmaa sävy sopii hyvin savulasin ja marmorin kanssa yhteen.

Lattia: WOW Trapezium Floor Ash Ash Gray Matt
Seinät: Florim Cerim Timeless Calacatta Lucido