Tampereen Yliopistollinen Sairaala

2016

TAYS suunnitelma uudesta sairaalasta

TAYS suunnitelma uudesta sairaalasta

TAYS B-siiven julkisivu remontin jälkeen.

TAYS B-siiven julkisivu remontin jälkeen.

TAYS B-siiven julkisivu remontin jälkeen.

TAYS B-siiven julkisivu remontin jälkeen.

TAYS B-siiven Composer -julkisivulaatta.

TAYS B-siiven Composer -julkisivulaatta.

TAYS B-siiven Composer -julkisivulaatta.

TAYS B-siiven Composer -julkisivulaatta.

TAYS uuden laatan asennus

TAYS uuden laatan asennus

TAYS B-siiven julkisivu remontin jälkeen.

TAYS B-siiven julkisivu remontin jälkeen.

TAYS julkisivua ennen remonttia

TAYS julkisivua ennen remonttia

TAYS julkisivua ennen remonttia

TAYS julkisivua ennen remonttia

TAYS julkisivua ennen remonttia

TAYS julkisivua ennen remonttia

TAYSin julkisivu tuli korjata niin, että sairaala voidaan samalla pitää toiminnassa ja niin, että Pirkamaan maakuntamuseon asettamat kaavat ulkoasun pitämisestä vanhan mallin mukaisena tullaan huomioimaan. Julkisivuun päädyttiin käyttämään Composer julkisivulaatta, jonka pinta ja sävy valmistettiin tilaustyönä.Arkkitetitoimisto Tähti-Set Oy.