Anna meidän helpottaa työtäsi!

Anna meidän helpottaa työtäsi!
Kerro millaista laattaa etsit ja me etsimme sen sinulle puolestasi. 
Laita meidät töihin puolestasi


Palvelumme sekä etänä, että normaalisti turvaohjeita noudattaen.
Saavuthan luoksemme vain jos tunnet olosi terveeksi. Meidät saat kiinni abl@abl.fi ja puhelimitse (09) 350 8700

Ravintola Bardot

2020

Täysin uusi 150-vuotias ravintolahuoneisto Helsingin ytimessä.

Helsingin ydinkeskustaan, Kluuvikatu 1:een avattiin lokakuussa Bistro & Brasserie Bardot. Uutuusravintola drinkki- ja odottelubaareineen rakentui lähes 150 vuotta vanhaan liiketilaan, jossa on viime vuosina toiminut mm. vaateliike ja kauneushoitola. Vuonna 1883 valmistuneen uusrenessanssityylisen Grönqvistin talon katukerroksen holvikaaret luovat 80-paikkaiselle ranskalaistyyppiselle ravintolalle luonnollisen historialliset puitteet.

”Annosten ohella tunnelma on tärkeä osa ravintolaelämystä ja tiedän, että ranskalaisen lämmön ja rakkauden taikominen suomalaisen syysmyrskyn ja loskan keskelle kuulostaa haastavalta. Olen kuitenkin ravintolalle suunnittelemastamme ilmeestä enemmän kuin innoissani, joten puitteet erinomaiselle ruokaelämykselle tulevat olemaan kunnossa." Hans Välimäki kertoi ravintolan tiedotteessa.

Ravintolan suunnittelusta ja elämyksellisestä ilmeestä vastaa Fyra, jotka ovat luoneet myös Hans Välimäen ja Arto Rastaan ensimmäisen yhteisen ravintolan, ravintola Penelopén upean ulkoasun. Fyra suunnitteli Bardot'ia varten custom made mosaiikit ja niille ladontatavan.

Suunnittelu: Fyra
Laatat: Custom Made mosaiikit - ladontojen suunnittelu Fyra

Kysy lisää räätälöitävistä laattaratkaisuista omaan projektiisi, ABL-Laatat on täällä sinua varten.